2777
2789
عنوان

آشپزی و هنر عکاسی😍😋🍔🍳🌭🌮🌯🎂🍛🥘🍽🥣

| مشاهده متن کامل بحث + 4812 بازدید | 256 پست
سلامممم😍😍😍 چی گفت دکترت؟ کاش میپرسیدی باید چیکار کنی اگر خطر نداره بیخیال به دنیا اومد حس ...

نشستم تو مطبش تا بیاااد ببینم چی میگه 

دکتر سونوگرافی که گفت اشکال نداره و اینا 

چمیدونممممم همش استرس 

خودم یه عالمه چاق شدم ۶۸بودم شدم ۷۶🙈🙈🙈🙈🙈

گاهی یک کلمه حرف چنان امیدی در یه نفر ایجاد میکنه قابل وصف نیست 😍😍گاهی هم یک کلمه چنان یک نفر و ناامید میکنه و زندگیش و زیر رو میکنه که خدا میدونه 😔😔سعی کن همیشه حرفات بوی خوبی بده و حال بقیه رو خوب کنه 😍😍

شیلان دستور کتلت و میخاستی؟؟؟

دوتا سیب زمینی خام با رنده ریز 

یه پیاز با رنده درشت 

یه بسته گوشت چرخی 

یدونه تخم مرغ 

فلفل و زردچوبه و نمک خوووب و به اندازه 

قشنگ ورز بده 

شکل بده با دستت بنداز تو روغن داغ حالشو ببر 

گاهی یک کلمه حرف چنان امیدی در یه نفر ایجاد میکنه قابل وصف نیست 😍😍گاهی هم یک کلمه چنان یک نفر و ناامید میکنه و زندگیش و زیر رو میکنه که خدا میدونه 😔😔سعی کن همیشه حرفات بوی خوبی بده و حال بقیه رو خوب کنه 😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم طفلی دیشب شیفت شب بوده 

صبح اومده مستقیم منو اورده سونو 

از ساعت هشت تو ماشین خابع 

منم از این مطب به اون مطبب

الانم دکترم هنووووز نیومده 

اینقدر خودم خابم میاد از فکر خیال دیشب هیچی نخابیدم 

چه قشنگه عشقمممم  اون گل کوچیکه یدونه پتوس پرررر و بزرگ بزار 😍😍😍

😍😍گلش خیلی بزرگه ولی تو عکس اینجوری

اما باید بگم به باغبون شرکت برام بیاره 

کسی چه می داند شاید جای دیگری مرده ایم و این دنیا جهنم ماست
نشستم تو مطبش تا بیاااد ببینم چی میگه  دکتر سونوگرافی که گفت اشکال نداره و اینا  چمیدونم ...

عزیزممم خبرش رو بذار اینجا😘😘

حتم دارم چیزی نیست 

دلبر خانوم کمر باریکه

شیلان دستور کتلت و میخاستی؟؟؟ دوتا سیب زمینی خام با رنده ریز  یه پیاز با رنده درشت  یه ...

جووون مرسی😘😘😋😋😋

شوهرم طفلی دیشب شیفت شب بوده  صبح اومده مستقیم منو اورده سونو  از ساعت هشت تو ماشین خابع ...

عزیزممم پدر و مادر شدن سختی داره

چه بابا و مامان خوبی داره دریاخانوم ماااا❤️❤️

الهی که با دل شاد میرید خونه و حسابی استراحت میکنید

سلام رز جون..ناراحت نکن خودتو. ان شالله که مشکلی نیست

دیگه مامان بابا شدن به این اسونیا نیست که. خبربده 

فرزندم را نذر یاری قیام تو میکنم،او را برای ظهور نزدیکت برگزین و حفظ کن💜 بالاخره خدای مهربون به منم یکی از فرشته هاشو داد. پسر قشنگم نه من تو رو دیدم نه تو منو ، ولی روزی که همو ببینیم قطعا منو میشناسی ، صاحب صدایی رو که هر لحظه قربون صدقه ت میره و برات لالایی میخونه ، کسی که ۷ساله شب و روزش تویی. سپردمت به اون خدایی که تو اوج ناامیدی تو رو بهم داد.  مرسی که اومدی💚  ای آن که دوست دارمت اما ندارمت.بر سینه میفشارمت اما ندارمت.. ای آسمان من که سراسر ستاره ای.تا صبح میشمارمت اما ندارمت.درعالم خیال خودم چون چراغ اشک.بر دیده میگذارمت اما ندارمت.میخواهم ای درختِ بهشتی ،درختِ جان.در باغ دل بکارمت اما ندارمت..میخواهم ای شکوفه ترین ،مثل چتر گل.بر سر نگه دارمت اما ندارمت💔 إِنَّ مَعَ العُسرِ يُسرًا(آری) مسلّماً با (هر) سختی آسانی است، ۲8)يَا عِمَادَ مَنْ لا عِمَادَ لَهُ يَا سَنَدَ مَنْ لا سَنَدَ لَهُ يَا ذُخْرَ مَنْ لا ذُخْرَ لَهُ يَا حِرْزَ مَنْ لا حِرْزَ لَهُ يَا غِيَاثَ مَنْ لا غِيَاثَ لَهُ يَا فَخْرَ مَنْ لا فَخْرَ لَهُ يَا عِزَّ مَنْ لا عِزَّ لَهُ يَا مُعِينَ مَنْ لا مُعِينَ لَهُ يَا أَنِيسَ مَنْ لا أَنِيسَ لَهُ يَا أَمَانَ مَنْ لا أَمَانَ لَه خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد و از ريزش رحمت آسمان جلوگيرى شد و تويى ياور و شکوه بسوى تو است‏ و اعتماد و تکيه ما چه در سختى و چه در آسانى بر تو است

خب من اومدم 

دکتر گفت همه چیزش خوبه و کلا مدلش ریزه میزه 

برا دور شکمش هم گفته روزی سه تا لیوان شیر و پنج تا لیوان ابمیوه و یه عالمه اب بخورم 

خودش خوب میشه الانم اومدم خونه مامانم

قراره یه هفته اینجا باشم شوهرم شیفت شبه 

خب من اومدم  دکتر گفت همه چیزش خوبه و کلا مدلش ریزه میزه  برا دور شکمش هم گفته روزی سه ت ...

خدایاااااا شکررررر🙌🏻😘😍😍

خدایاااااا شکررررر🙌🏻😘😍😍

قربونت مهربونم 😍😍😍

خب من اومدم  دکتر گفت همه چیزش خوبه و کلا مدلش ریزه میزه  برا دور شکمش هم گفته روزی سه ت ...

خدا رو شکر عزیزم

فرزندم را نذر یاری قیام تو میکنم،او را برای ظهور نزدیکت برگزین و حفظ کن💜 بالاخره خدای مهربون به منم یکی از فرشته هاشو داد. پسر قشنگم نه من تو رو دیدم نه تو منو ، ولی روزی که همو ببینیم قطعا منو میشناسی ، صاحب صدایی رو که هر لحظه قربون صدقه ت میره و برات لالایی میخونه ، کسی که ۷ساله شب و روزش تویی. سپردمت به اون خدایی که تو اوج ناامیدی تو رو بهم داد.  مرسی که اومدی💚  ای آن که دوست دارمت اما ندارمت.بر سینه میفشارمت اما ندارمت.. ای آسمان من که سراسر ستاره ای.تا صبح میشمارمت اما ندارمت.درعالم خیال خودم چون چراغ اشک.بر دیده میگذارمت اما ندارمت.میخواهم ای درختِ بهشتی ،درختِ جان.در باغ دل بکارمت اما ندارمت..میخواهم ای شکوفه ترین ،مثل چتر گل.بر سر نگه دارمت اما ندارمت💔 إِنَّ مَعَ العُسرِ يُسرًا(آری) مسلّماً با (هر) سختی آسانی است، ۲8)يَا عِمَادَ مَنْ لا عِمَادَ لَهُ يَا سَنَدَ مَنْ لا سَنَدَ لَهُ يَا ذُخْرَ مَنْ لا ذُخْرَ لَهُ يَا حِرْزَ مَنْ لا حِرْزَ لَهُ يَا غِيَاثَ مَنْ لا غِيَاثَ لَهُ يَا فَخْرَ مَنْ لا فَخْرَ لَهُ يَا عِزَّ مَنْ لا عِزَّ لَهُ يَا مُعِينَ مَنْ لا مُعِينَ لَهُ يَا أَنِيسَ مَنْ لا أَنِيسَ لَهُ يَا أَمَانَ مَنْ لا أَمَانَ لَه خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد و از ريزش رحمت آسمان جلوگيرى شد و تويى ياور و شکوه بسوى تو است‏ و اعتماد و تکيه ما چه در سختى و چه در آسانى بر تو است
خدا رو شکر عزیزم

قربونت فداتشمممم