2821
2789
عنوان

مشکلات بعد زایمان.....

192 بازدید | 18 پست

اونایی که تازه زایمان کردین بیاین از مشکلاتی که بعد بارداری پیدا کردین بگین و اگر راهکاری دارید براش به هم کمک کنیم هر مشکلی روحی جسمی خانوادگی.... هرچی

من خودم غیر افسردگی که اکثرا دارن مچ دستام خیلی درد گرفته جوری که الان بعد هفت ماه خیلی سخت بچه بغل میکنم یا نمیتونم راحت چیزی رو بادستم بگیرم خیلی سخت درد داره و هیچ پمادی جواب نداده

**اللهم عجل لولیک الفرج**

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فعلا فقط کم خونی شدید دارم

چند روز دیگه باید برم ازمایش بدم

بخیه هامم دارن خوب میشن

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

عزیز دلم...شما مبتلا به سندروم تونل کارپال شدی!!سندروم cts....

برو تو نت تحقیق کن...

!منم یک ماه بعد زایمانم دچارش شدم‌،در اثر افسردگی و فشار عصبی!!!من ۹ماهه که بود دخترم ،مجبور به عمل شدم اما دیر شده بود کمی....عصبهای دست راستم خیلی درگیر بودن و کمی مرده بودن عصبهاش😔😔

تو کوتاهی نکن و پیگیر شو...برو فوق تخصص دست....من رفتم تهران ،دکتر هادی بیک پور...خیلی ازش راضی بودم...هم عملم خوب بود هم بعدش زود خوب شدم تا یه سال

خدایا عزیزامو به خودت سپردم ...🌹
عفونت چی؟ کلسیم میخورم

عفونت زنان

من قبل از شروع دوره های پریودیم وقتی عفونت داشتم مچ دستم درد میکرد وحشتناک انگار استخونام میشکستن

پریودام شروع شد بی نظم طولانی و با درد وحشتناک.تازه رفتم دکتر فهمیدم عفونتمو درمان نکردم زخم شدم..

[QUOTE=152762313]عزیز دلم...شما مبتلا به سندروم تونل کارپال شدی!!سندروم cts.... برو تو نت تحقیق کن... !منم یک ماه ب ...[/QUOT]

عزیزم میدونم من از بعد دانشگاه و قبل بارداری هم درگیرش بودم ارثی هم هست چون مامانم هم دارن.دکتر هم قبل بارداری رفتن ولی نمیخوام عمل کنم دکتر هم گفت عمل نمیخواد

عفونت زنان من قبل از شروع دوره های پریودیم وقتی عفونت داشتم مچ دستم درد میکرد وحشتناک انگار استخونا ...

واقعا ؟ ربط دارن به هم ؟ خب علائم عفونت ندارم

[QUOTE=152762313]عزیز دلم...شما مبتلا به سندروم تونل کارپال شدی!!سندروم cts.... برو تو نت تحقیق کن.. ...

خود دانی گلم....اما من اشتباه کردم و ۸ماه عملو به تعویق انداحتم....الان دست راستم از دست چپم زورش کمتره و عصبهاش مردن....

برو فوق تخصص دست...بهش اعتماد کن...اگه گفت عمل ،تعلل نکن...این بیماری شوخی بردار نیستاا...عمل باز هم نکن...من لاپاراسکوپی کردم ،یه سانت جمعا جای برشش بود ،بعد ۱۰ روز هم به زندگی عادیم ادامه دادم....

خدایا عزیزامو به خودت سپردم ...🌹
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز