2777
2789
عنوان

عمل لابیا

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 30 پست
من دیدم کسی رو م راضی بوده ،اینم ی عمله مثل بینی و غیره،اینهمه قضاوت کردن نداره منم ب محض اینکه شرا ...

منم خیلی دوس دارم عمل کنم

خدایـــابقیه باتوچه نسبتی دارن که منونمیبینی قربونت برم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از لحاط درد فک نکنم سخت باشه..ولی بنطرم ممکنه لذت جنسی کم بشه.البته شنیدم اطلاع دقیق ندارم

میگن هیچ تاثیری رویه میل جنسی نداره 

مگه همسرت چیزی گفته ؟  ببین مال همه خانم ها همینه بعد زایمان همه تغییر میکنن نمیشه درد بکشی و‌ ...

نه اصلااتفاقاهنوزباهمسرم مطرح نکردم ومطمئنم به محض اینکه بهش بگم کاملامخالفت میکنه ولی خودم بخاطراین موضوع اصلادوست ندارم توروزیاتوروشنایی باهم رابطه داشته باشیم حس میکنم خیلی زشته وهزارتاحس دیگه

نه اصلااتفاقاهنوزباهمسرم مطرح نکردم ومطمئنم به محض اینکه بهش بگم کاملامخالفت میکنه ولی خودم بخاطراین ...

خب پس وسواس فکری داری .

و کمبود اعتماد به نفس .اصلا عمل انجام نده چون عمل هم انجام بدی به یه چیز دیگه گیر می دی.همسرت هم متوجه نمیشه تا خودت نگی اصلا به روش نیار .

20میلیون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اره دوستم انجام داده البته اول باید معاینه بشی بعد دکتر بر اساس کارایی ک میخای بکنی هزینشو میگه این دیگ همه کاری کرده انفد شده ولی خیلی درد داره خیلییییی مراقبت میخاد 

حیوان مورد علاقم: اکسم

اره دوستم انجام داده البته اول باید معاینه بشی بعد دکتر بر اساس کارایی ک میخای بکنی هزینشو میگه این ...

اونجافوقش میشه 1ونیم

به هر حال هر عملی انجام بدی درد داره همون تزریق ژل لب هم درد داره یه هفته باید مراعات بکنی . اما بعدش اوکی میشه 

به نظر من لابیاپلاستی اگه واقعا اذیتت میکنه بزرگی لابیا عمل خوبیه 

من خودم انجام دادم پیش دکتر میترا بهمن پور که واقعا هم راضی هستم با همه سختی های بعدش راضی ام