من شوهرم یه مدتیه بیکار و الانم کار گیر نمیاد اوضاع کرونا بهتر شه شاید برگرده سرکارش اونجا صاب کارش خیلی نیروهاشو فرستاد خونه .. ما دارییمون چهل میلیون پول فقط ک دادیمشون دست یه نفر ماهی دومیلیون بهمون سود میاه هم یه تومن قسطمون میدیم هم برا خرجمون ..اون یه نفر تو بورس باهاشون کار میکنه برا خودش ..الان بنظرتون همیطور باشه تا شوهرم برگرده سرکارش یا بگیریم خودمون بریم تو بورس .. فعلا با دوتومن تو بورس شروع کردم .. وقتی میبینم همسایه هامون تو ای هفت هشت ماه تو بورس بودن ماشبن خریدن وضعشون خوب شده حسرت میخورم چرا از اول این هفت هشت ماه خودمون با پولامون کار نکردیم از یه طرف هم میترسم ای مدت بورس اف کنه و سرمایه مون رو هم از دست بدیم ..
15 هفته و 4 روز منتظر گرفتن دستای کوچولوتم روودوممم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وقتی دست کسیه ، حتی اکر توی بورس ضرر هم کنه باز موظف هست 40 تومن شمارو بده اما اکر خودتون وارد بورس بشید چون بلد هم نیستید ممکنه همین 40 تومن هم از دست بدید
بورس برای کسیه که پوا اضاف داشته باشن اما خب شما این تمام سرمایتوت هست
چقدر مادر بودن بده حتی نمی تونی آرزوی مرگ کنی،، یه صلوات مهمونم کنید