2777
2789
عنوان

بدم اومد از شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 41 پست

دلت نسوزه. هیچ وقتی خودت رو نذار عقب. هیچ وقتی نشو دوم و سوم. این بشه درس عبرت و تجربه برات دخترجان

شدن...  ــــــــــــــ إِنَّ اللَّهَ يَرْزُقُ مَنْ يَشَاءُ بِغَيْرِ حِسَابٍ ـــــــــــــ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توام خب بد کاری کردی عزیزم شوهرته وظیفه داره باید آرامش و رفاه زنشو تامین کنه باید بهش میگفتی من فلان چیزو میخام یا میخام برم دکتر توام هیچی نگفتی اون تقصیری نداره وقتی مرد از خودش نمیفهمه زن باید حالیش کنه این برات تجربه بشه دفعه ی بعدی بهش بگی .

این مردها برن گمشن پیش همون خانوادشون عتیقه ها نمونه شوهر خودم ی هفته هست ن پیش هم میخوابیم ن باهاش ...

الانم اومده خونه ک قرصو بده ببرم. دیروز کیک درست کردم میگه کو کیکا تا براشون ببرم گفتم کیک نداریم. چقد پرویه

بايد از سمت خدا معجزه نازل بشود... تادلم باز دلم باز دلم دل بشود  
خب همینارو بهش بگو. باتیکه نه ها. بادلخوری... شمازن و شوهرین. یادت نره

گفتم ک میخام برم دکتر حالم خوب نیس همش میگه خب فردا برو. نمیگه ک چقد پول میخای یا نمیگه بیا این پولو بگیر فردا برو.. فقد میگه خب برو

گفتم ک میخام برم دکتر حالم خوب نیس همش میگه خب فردا برو. نمیگه ک چقد پول میخای یا نمیگه بیا این پولو ...

تو چکار داری به گفته ی اون تو بگو بریم دکتر یا میخام برم دکتر زحمتت کارتتو بده یا پول بده اگه کم داد بگو از این بیشتر میشه وا

قرصارو بردار خودت بخور کوفت بخوره خواهرش😐

خاستم همین کارو بکنم.. میگه پرسیدم برا خانومایه شیرده خوبه؟گفته باید از دکتر بپرسید. برداش برد قرصارو