2777
2789
عنوان

بنظرتون چمه؟

425 بازدید | 85 پست

بچه‌ها ظهر برامون نذری اوردن برنجش هندی بود منتها من عادت ندارم از وقتی خچردم دلم یجوری شد تا عصر که کیک پختم با میزان زیاد کاکائو و روغنشم حواسم نبود زیاد زدم ⁦🤦🏻‍♀️⁩😂 از اونم یکم خوردم از اون موقع تا حالا حاااالت تهووووع دارم 

بالا بیار

واسه پروفم که شما کاربرا گزارش زدین  .واسه امضامم که نی نی یارجان اخطار دادن ،دیگه چه دلخووووشی میمونه برام عرررررررر بازم شراره موهارو دیوونه کرده مامانش دلاشو عروسکی شونه کرده🚶🏿‍♀

از سر شب دوبار بالا اوردم هر چی از ظهر خورده بودم 

بشدت خوابم میاد ولی یا خواب نمیرم یا یه ساعت بعدش میپرم 

کل بدنم سسته میترسمم چیزی بخورم دوباره بالا بیارم 

تو این شرایط فردا برم دکتر یا صبر کنم؟شایدم خودم عامل کرونام ⁦☹️⁩😶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو بگو آقایون سایت چشونه این تایم درخواست دوستی میدن میگن اصل بگو  البته من نمیدونستم مردن چون ...

تا تهش برو

السلام علیک یااباعبدالله الحسین 🏴در99/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد ❤️ حامله نیستم از تیکر خوشم میاد ❤️ قول دادم توی تاپیک خیانت نرم لطفا دوست عزیز اگه منو تو تاپیک خیانت دیدی هرجوری دوست داری بهم تذکربده ممنون ❤️ 
دهنت چندش حال بهم زن😂😂😂

😂 😂 والا دیگه 

السلام علیک یااباعبدالله الحسین 🏴در99/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد ❤️ حامله نیستم از تیکر خوشم میاد ❤️ قول دادم توی تاپیک خیانت نرم لطفا دوست عزیز اگه منو تو تاپیک خیانت دیدی هرجوری دوست داری بهم تذکربده ممنون ❤️