آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤ خدای تو عذاب میکند ، خدای من میبخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده میشوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا میگیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم میکند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان میدهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق میورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔
سلام توروخدا تاپیک منو گزارش بزنین لطفااااااااا😥😥😥😥😥صفحه ۵ اولین تاپیک
خواهش میکنم😥😥😥
آهای تویی ک داری امضامو میخونی😊اره با توام عشقم😊 میشه واسم دوتا صلوات بفرسی و دعا کنی به اون چیزایی که تو دلمه برسم؟؟امیدوارم با همین صلوات خودتم به حاجتت برسی گلم مرسی❤❤❤
تیارا هستم عزیزانمدرس زبان کره ای/کاربری قبلیم به فنا رفته یادمون باشه اینجا مجازیه ما حتی ادمایی رو که از نزدیک دیدیم رو هم نمیتونیم قضاوت کنیم چه برسه کسایی که کلا ندیدیم شاید که کسی حتی سر کوچیکترین مشکلش اینجا به دوستای نی نی سایتی پناه اورده.....پس قضاوت نکنیمسوال شخصی جواب نمیدم.
امروز داشتم به این فکر میکردم ک توی دوران بچگی چقدر تباه بودم... فکر میکردم به اذن خداوند بچه تلپ میفته تو شکم مادر... بدون دخالت پدر.... بعد داستان مریم مقدس هم اصلا برام عجیب نبود. و برام عجیب بود ک چرا بقیه آنقدر از نظرشون عجیب میاد 😂😂