سلام خانوما من ۱۳ روز پیش iuiشدم و امروز کر رفتم ازمایش دادم گفتن مشکوک ب بارداری هستی ولی بتام خیلی پایین بود ولی خب کلا حالت پریودی دارم حس میکنم ک پریودم و سینه هام دردناک شدن کسی بوده اینطوری بعدش جواب مثبت بود؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه اینطوری سینه م درد نگرفته البته یه بار اینطور شدم اونم دوماه پریود نشدم
انشاءالله که باردار باشی.ولی زیاد دلخوش علائم نباش که بعد تو ذوقت نخوره.من وقتی گفت منفی دنیا رو سرم خراب شد اینقدر گریه کردم تو آزمایشگاه همه نگام میکردن ولی بعدش بیخیال شدم
گلم انشالله برات مثبت شه من هم تنبلی دارم هم شوهرم ضعیفه از الان بهش گفتم اگر برامون منفی شد ماه بعدش باز ای یو ای میکنم نشد ای وی اف دیگه نمیشه صبر کنم یبار بیبیچکم هاله انداخت بتام 2بود
21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞
شمام همینطور به امید خدا میگم اون یکی تاپیکت هم خوندم هزینش خیلی عالی بوده من 1500برام تموم شد عکس رنگی هم دادم پونصد یعنی یه بار ای یو ای دو میلیون کلا
140ویزیت
500عکس رنگی
حالا برای شروع سیکل
140ویزیت
300داروهام
140وزیت
60آمپول
850آی یو ای
21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞