2777
2789
عنوان

صحبت كنيم باهم😍

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 84 پست
من یک ساله پدرومادرمو ندیدم دورم از شون دلم گرفته

خداروشکر کن که سالم داریشون و خوشحال باش اایشالله همیشه سالم باشن

ماهچهره هستم 🍃 بابا خیلی دلتنگتم😔🖤 بابای مهربونو قهرمانم 🖤😞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها من پسر کوچولوم خیلی شبیه خودمه و شبیه بابامه بعد یکی از آشناها همه ش بهم تیکه میندازه بیچاره شوهرت بچه ت هیچیش به اون نرفته اسپرمش اینجا چیکاره بوده و بعدش میخنده منم ناراحت میشم چی جوابشو بدم که دست برداره ازین حرفش

خوش اومدی به زندگیمون ،بمونی برامون❤👶❤
فدااااات رفیق ممنون نه بابا یکم الآن دلم گرفت وگرنه خودمم میخواستم باهاش برم حوصلم نکشید  

عزیزم 😍😍😍ایشاالله خوشبخت شین 

ماهچهره هستم 🍃 بابا خیلی دلتنگتم😔🖤 بابای مهربونو قهرمانم 🖤😞

دلم میخواست داروسازی قبول شم با امید ۹۰۰رفتم سر جلسه خیلی خوب خونده بودم ولی تو جلسه انقدر آزمون سخت بود که من هول شدم و حتی سوالایی رو هم که بلد بودم غلط جواب دادم...امروز درگیر این بودم که برم مامایی یا پرستاری میدونم رتبه ها نیومده ولی درگیرش بودم...از طرفی هم عاشق یه دکتر شدم...یه طرفه...باهاش حرف میزدم...نمیدونست دوسش دارم...فکر میکرد پزشک میشم...نمیدونم چشه...چند وقته مثل قبل نیست...شایدم حوصلمو نداره که جوابمو سرد میده.شایدم دیده من کنکور خراب کردم میگه این درحد من نیست که بخوام باهاش حرف بزنم..نمیدونم هیچی نمیدونم...اصلا نمیدونم از زندگی چی میخوام حتی...

أحب نفسي في أي إصدار
بچه ها من پسر کوچولوم خیلی شبیه خودمه و شبیه بابامه بعد یکی از آشناها همه ش بهم تیکه میندازه بیچاره ...

بهش بگو مطمئناً مثل پدرش مرد خوب و باشعوري ميشه ، آخه شعور و اينكه آدم بدونه هرجايي نظر نده خيلي مهمه اميدوارم بچم زودتر بزرگ شه يادش بدم البته دور از جون شما ها 

ضربه سه امتيازي😂

در من كسي به طور مداوم پريشان است:))