2777
2789
عنوان

کمک...موهام

94 بازدید | 11 پست

سلام دوستان چند وقته انقدر درگیر کار و بچه  اینهام به خودم توجه نکرده بودم

امروز که تو آینه به خودم نگاه کردم دیدم یکم مو برام مونده اونم پر از موخوره...پوستمم داغون شده پر از جوش و بیرنگ و بد😣

بیزحمت بگین چیکار کنم؟ موهام کم شده قدشم بلند نمیشه و پر موخوره اس پوستمم بد شده...احساس پیری میکنم

کراتین و این چیزا کدوم خوبه؟ من اصلا چیزی نمیدونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول موهات کوتاه کن ....بعد تقویتشون کن ...پوستتم ماسک طبیعی درست کن بزن ..ماسک زردچوبه آبلیمو آردنخودماست ...ماست انگور و سفیده تخم مرغ...

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی

تا موخوره ها ب انتهای موهاتون نرسیده کوتاهش کنید

ی وقتایی هم  ادب   حکم میکنه     فحش     بدی.. ب بعضیا باس گفت درسته ادعات مثه    دلار  بالا میره اما شعورت مثه     ریال     پایینه....پروفم  خودمم کپی ممنوع😊

موهاتو کوتاه کن حتما

بعد از کوتاهی هم بهشون برس

روغن نارگیل بزن

ماسک های مختلف مو 

خونگی یا از بیرون بخر متناسب با جنس موهات.

پوستتم تغذیه درست و سالم  خیلی مهمه

در کنارش شوینده مناسب پوستت استفاده کن.

ماسک خونگی درس کن بذار