2777
2789

من اواخر هفته ۷ بارداری هستم و بخاطر تهوع الان ۴-۵ روزه که روزی ۱ دونه قرص دمیترون میخورم اما با عرض شرمندگی دچار یبوست شدم وبنظرم هر روز دارم بدتر میشم 

یعنی قرص رو قطع کنم؟ اونوقت احساس تهوع رو چه کنم ؟

لطفا از تجربتون راجب مصرف این قرص به من بگین ممنون 

با دستور پزشک شربت ام ا ام بخور .البته یه قرص چیزی نیس من روزی ۴تا میخورم انجیر هلو الو و مایعات زیا ...

هم انجیر زیاد میخورم، مایعات هم همیشه عادتمه زیاد میخورم 

یعنی این شربت رو جایگزین قرص کردین؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلقند بخر روزی دوبار یه قاشق چایخوری بعد ناهار و شامت بخور

از ویارتم کم میکنه

من اگه اینو‌نمیخوردم از یبوست میمیردم شبی یه بار میخوردم بازم فرداش خوب بودم 

این قرصه پدر آدمو درمیاره

وزن اولیه 76.500 😫 وزن الان68.600 🤩 وزن هدف دیگه نهایتا میخام 60 باشم وبمونم یه صلواتم برا مشکلاتم بگید مرسی از همگی⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦الان ۶۶کیلو هستم ولی عضلانی و چربی ندارم زیاد و همه میگن دیگه لاغر نکن😂 انشاا... همینطور ثابت بمونم🤦😎
گلقند نشنیدم از عطاری باید بگیرم؟ چی هست اصن

آره عطاری ها دارن توش گل محمدی و عسل وگلاب  داره 

کلابرای باردارا تجویز میکنن برای ویار و ایناهم خوبه 

تو نت سرچ کن برات میاد اخه شوهر خودم تو عطاری کار میکنه 

وزن اولیه 76.500 😫 وزن الان68.600 🤩 وزن هدف دیگه نهایتا میخام 60 باشم وبمونم یه صلواتم برا مشکلاتم بگید مرسی از همگی⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦الان ۶۶کیلو هستم ولی عضلانی و چربی ندارم زیاد و همه میگن دیگه لاغر نکن😂 انشاا... همینطور ثابت بمونم🤦😎

منم یبوست شدید گرفتم ب دکترم گفتم شربت بهم داد خوب شدم 

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
منم یبوست شدید گرفتم ب دکترم گفتم شربت بهم داد خوب شدم 

وای پس چه قرص بیخودیه، ولی واقعا تهوعم کم شد باهاش 

ولی برام عجیب بود فقط چند روزه دارم میخورم! 

حالا راجب سیرابی هم شنیدم البته متنفرم ولی شاید یبار بخورم نمیدونم 

وای پس چه قرص بیخودیه، ولی واقعا تهوعم کم شد باهاش  ولی برام عجیب بود فقط چند روزه دارم م ...

سیرابی برای تهوع خوبه 

حتما ب دکترت بگو شربت و بهت بده خیلی خوبه

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
من روزی دوتا میخورم بازم ولم نمیکنه تهوع لعنتی  جدیدا یبوست گرفتم که با مایعات و برگه زردالو ب ...

شاید پس من هم برگه زردآلو رو امتحان کنم 

من قبل از این قرصه حبه زنجبیل میخوردم بدکی نبود البته مثل این قرص نبود ولی بی تاثیر هم نبود شاید باز همینکارو کنم نمیدونم