2777
2789
عنوان

کی کتری و قوری استیل طلایی داره؟

2612 بازدید | 11 پست

یه کتری و قوری استیل طلایی رنگ خریدم. خیلی خوشگلن ولی الان دارم فکر میکنم نگهداریش سخت نیست؟ کیا دارن؟

البته فروشنده بهم گفت مطمئن باش رنگش ثابته و سه سال ضمانت میدم و اینا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استیل دارم اما استفاده نکردم اصلا

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
استیل دارم اما استفاده نکردم اصلا

منم استفاده نکردم .  اینقدر نازه دلم نمیاد استفاده ش کنم   من خونم هم اصلا مهمون هم نمیاد. برا تو دستمون خریدم. همسرم هی میگه پس چرا استفاده ش نمیکنی؟ میگم آخه خیلی یه جوریه. آدم حس میکنه زیادی فانتزیه. نکنه سیاه شه

منم استفاده نکردم .  اینقدر نازه دلم نمیاد استفاده ش کنم     من خونم هم اصلا مهمون هم ...

اره منم توو جهازم چند دست کتری خریدم. فقط لعابی استفاده میکنم. دلم نمیاد

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊