2777
2789
عنوان

کیک پزا بیاین لدفا کمممممک

143 بازدید | 14 پست

بچه من مبخواستم لاوا کیک بپزم ۳ تا تخم مرغ ۲قاشق ارد ۳قاشق شکر ۱قاشق چایخوری وانیلو مخلوط کردم ۱۲۰ گرم کره و ۱۸۰ گرم کاکائورم اب کردم قاطی موادم کردم یکمشو برا امتحان گذاشتم تو فر ولی اصلا خوب نپختو همونجور شله شما میتونید راهنماییم کنید چه چیزی داخل موادم بریزم همون کیک شکلاتی بشه حداقل پولمو زحمتم هدر نشه

اومدم آرزو ڪنم خدا ڱفت ٺو یڪے دیگہ خفہ شو ٺو خودٺ آرزوے خیلیایے😎

@ماریاقناد  

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد  خلاصه و مفید خدمتتون بگم که ؛این سومین کاربریمه😅😁اصلا خودمم نگم از سه تا آندرلاینِ(_) موجود در اسم کاربریم مشخصه🤭😉اگه از تاپیکی که زدم یا پستی که گذاشتم خوشت اومد ⁦☝️⁩یدونه صلوات واسه حاجتم بفرست🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوقاشق ارد برا سه تخم مرغ خیلی کمه 

تو اینترنت نوشته بود یه نفر درست کرده بود با همون دستور پختم

عزیزم یه سربرو سراشپز پاپیون نظراتم بخون کل ایرادتم متوجه میشی من تا حالا درست نکردم 

ممنونم عزیزم میرم ولی الان میترسم موادم خراب شه

مامانم معمولا به تعداد تخم مرغ همون تعداد قاشق آرد میزنه ... ولی من تعداد نمیشمارم  نگا میکنم ب ...

الان نمیشه بهش چیزی اضافه کنم همون بشه کیک ساده

مواد یا هم نمیخونه  من امروز کیک مخملی درست کردم  ۲ تا تنمرغ  ۱ لیوان ونصف ارد ...

عزیزم اونموقع نتم تموم شد نتونستم بخونم اگه تونستی عکسشو با دستورش برام بفرستی ممنونتم