2777
2789
عنوان

از شوهرم خیلی عصبانیم

304 بازدید | 19 پست

مامان بابام شهرستان زندگی میکنن امروز اومدن خونه برادرم منم اومدم اینجا .

بعد بابام گفت زنگ بزن شوهرت شام بیاد اینجا منم بهش زنگ زدم گفتم ولی گفت نه میخوام برم خونه بابام گفتم بعدا برو گفت نه .

خیلی عصبی شدم بیست و چهار ساعته خونه باباشه اه . جواب بابامو چی بدم؟؟

همش باید دروغ بگم بهشون

بهار بود و تو بودی و عشق بود و امید بهار رفت و تو رفتی و هر چه بود گذشت. امیرم عزیزترینم عشق جاودانی من دلم بینهایت برات تنگ شده زود به زود بیا به خوابم دوستت دارم برادر نازنینم خیلی جات خالیه..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مجبوری دیگه بگو کار واجب داره.شوهرت خیلی بی احترامی میکنه با این کارش ...

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........
مجبوری دیگه بگو کار واجب داره.شوهرت خیلی بی احترامی میکنه با این کارش ...

آفرین دقیقا

همیشه همین بوده

بهار بود و تو بودی و عشق بود و امید بهار رفت و تو رفتی و هر چه بود گذشت. امیرم عزیزترینم عشق جاودانی من دلم بینهایت برات تنگ شده زود به زود بیا به خوابم دوستت دارم برادر نازنینم خیلی جات خالیه..
چرا نمیاد باخانوادت مشکل داره؟ کلا من نمیدونم داماد جماعت چراباخانواده زن مشکل دارن🤔🤔🤔🤔🤔

نه والا ولی همیشه سختشه تو جمع خانواده و فامیل من باشه 

ولشون کن مردکای مزخرف همیشه حق به جانبن الان برامن فحشم داده اونم بدبد قیافه گرفته برام درحالی که من فحش بدم کتک میزنه همیشه ادعا دارن 

در سال ۹۹/۹/۹شکر خدا مشکلاتم حل میشه بهترین زندگیو دارم به همه آرزوهام رسیدم خانوادمم همینطور,🥰🥰🥰😍😍😍پس پیش به سوی زندگی بهتررررررر 

احیانا هروقت خانوادش دورهم جمع هستن تو راحت سرتو نمیندازی پایین و مثل بچه خوب بری؟

منکه اینجوریم

واسه همین شوهرم مثل شوهر تو پررو شده

هروقت ابجیش میاد شبم باید خونه باباش بمونیم

اما وقتی ابجیام میان کلی منت میزاره تا چندساعت بریم خونه مامانم... همشم اخم و تخم میکنه و نشون میده بزور اومده😑

ولی اگه اون نمیاد توام نرو خونه خانوادش  یاکمتر برو چرا خون اونا پررنگ تره والا دق دادن این مردا

در سال ۹۹/۹/۹شکر خدا مشکلاتم حل میشه بهترین زندگیو دارم به همه آرزوهام رسیدم خانوادمم همینطور,🥰🥰🥰😍😍😍پس پیش به سوی زندگی بهتررررررر 
چرا نمیاد باخانوادت مشکل داره؟ کلا من نمیدونم داماد جماعت چراباخانواده زن مشکل دارن🤔🤔🤔🤔🤔

حالا داماد ما برعکس همش میخواد بیاد تا خوصلش سر میره زنگ میزنه ما بیایم اونجا😐😐😂

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
بگو پیش بابام خجالت میکشم این طوری رفتار میکنی!  ـ بابا مامان من همیشه اینجا نیستن که... اگر ...

همین حرفتو الان بهش پیام دادم ببینم چی میگه

بگو ننش مریضه باید پیش ننش باشه 

ببین تو خیلی گلی ولی ما دیگ باغچمون جا نداره😎بالاخره توی ۱۸ بهمن  ۹۹ بی بی چکم مثبت شد .کنجد مامان خوش اومدی 🥰🤩😘کنجد دوم مامان تو ۸ آبان ۱۴۰۱ ب دلم خوش اومدی😍🤩🤌
ولی اگه اون نمیاد توام نرو خونه خانوادش  یاکمتر برو چرا خون اونا پررنگ تره والا دق دادن این مرد ...

من خیلی کم میرم اونجا ولی همینم دیگه نمیرم