2777
2789
عنوان

دکلمه م چطوره؟ +صدا

759 بازدید | 46 پست

سلام خانوما من فایل صوتی رو میذارم لطفا گوش بدین و صادقانه بگین صدام چطوره به درد دکلمه کردن میخوره یا خیلی معمولیه. خیلی فی البداهه بوده پس اگه مشکلی داشت ببخشین... لینکو میذارم زیر سه دقیقه حذف میکنم

اگه لینک آبی نشد کپی کنید تو‌مرورگرتون بزنین دانلود کنین

کاربر جدید نیستم.

فقط+صدا کم بود

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صدات خوبه ولی باید سر لحنت کار کنی 

این محرم دیگه محرم نمیشه چون اما حسین (ع) بخاطر ایستادگی جلوی ظلم ستم شهید شد اما ماهایی ک سنگشو به سینه میزنیم و حسین حسین از دهنمون نمیوفته داریم سر خم میکنیم جلوی ظلم . چون گند کاریا شروع میشه دختر پسرا ول میشن تو خیابونا و از جدید ترین مدل مو ها و جدیدترین کالکشن مانتوها و جدیدترین ارایش ها استفاده میکنن چون همش شده ادا تظاهر ریا چون پسرا دارن با دخترای پشت دسته امار بازی میکنن چون تا صبح میشینن کنار هم تو هیئت ها قلیون میکشن این محرم دیگه یعنی کل کل حاجی ها سر تعداد نذری هاشون یعنی یه شب مداحی 20 میلیون خلاصه بگم اینجا محرم یعنی همه چی 
مشکلش چیه؟ شما دوست نداری بفرما بیرون لزومی نداره کسی از شما اجازه بگیره

چقد بی ادب

صدات ک باز نشد ولی اگر صدات هم عین ادب نداشتته ب نظرم حرف نزنی سنگین تری

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 

چون بدون تمرین بوده قابل قبوله 

با چند بار تمرین میتونی کار بهتری ارائه بدی 

در کل خوب بود

99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه ب مثل تو😚اونی که اومده تو این سایت مشکلشو مطرح کنه، مشاور برو نیس، بیخودی نگین برو مشاوره 
چقد بی ادب صدات ک باز نشد ولی اگر صدات هم عین ادب نداشتته ب نظرم حرف نزنی سنگین تری

بی ادب؟ کجای حرف من دور از ادب بود؟

شما حرف حق واسه ت سنگین بود

نظر شمای بی شخصیت مهم نیست

کاربر جدید نیستم.