2777
2789
عنوان

رابطه

2404 بازدید | 25 پست

سلام بچه ها امروز رفتم سر گوشی خواهرم دیدم دوسپسرم باش هر شب حرف میزنهالبته حرفای عادی بعضی هاشم درمورد من بود ولی  چند روز پیشم چیز جالبی که دیدم این بود که نوشته بود زیبا ترین چشم هارو‌داره نمیدونم باید نگران باشم یا نه؟؟؟!!! با اینکه من خیلی زیباتر از خواهرم هستم و همه هم میدونن ولی خیلی حسودیم شد 🤔🤔🤔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرت با دوست پسرت چه سنمی داره؟

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
خواهرت با دوست پسرت چه سنمی داره؟

دوس پسر دوس دخترن😂😂😂اسی هم وسط رابطشونه😂😂😂😂

با من درنیفتین من مثل بقیه نیستم                                                                                          شلوارتونو میکشم پایین   

دوتا راه داری 

اولی اینکه  انقدر حسودی کنی تا اعصابت داعون بشه . بعد با خواهرت دعوا کن .بعد با دوس پسرت دعوا کن و بعدم از هم جدا بشید و بیا اینجا ناله و شیون کنی

راه دوم . بگیر به تخمدان چپت و به روی خودت نیار و ادامه بده

راه سوم . به خودت نگاه کن هر وقت ازین رابطه دلسرد آزرده شدی و لذت نبردی فوری کات و تامام