2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور بعضیا هم کنکور انسانی میدن هم هنر و زبان  بعد میگن هدفم دیبری زبان دانشگاه فرهنگیانه

دبیریه زبانو از گروه منحصرا زبان میگیرن ک میتونی شرکت کنی همزمان با گروه اصلی خودت.... بعضیا الکی شرکت میکنن ولی اگ واقعا بخونی انکان قبولی دبیری زبان هست البته ظرفیتشم کمه باید بخونی

به آرزوهایم قول رسیدن دادم 

ببین کاملا بستگی به شهرتون داره چون فرهنگیان بومی هست

ممکنه رتبه ات تک رقمی بشه ولی بهتون سهمیه دبیری زبان ندن پس تو قبول نمیشی

ممکنم هست چهار رقمی باشی و سهمیه بدن و قبول بشی

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷

ببین کاملا بستگی به شهرتون داره چون فرهنگیان بومی هست ممکنه رتبه ات تک رقمی بشه ولی بهتون سهمیه دبی ...

اها من تهرانم پس بهتره تا اومدن دفترچه انتخاب رشته صبر کنم مرسی به هر حال

زیاد به این فرهنگیان دل نبند من انتخاب رشته کردم قبول نشدم دوباره اعلام کردن تکمیل ظرفیت میگیرن برای استان ما 8 نفر شهر خودمون دو نفر منم انتخاب رشته کردم برای مصاحبه دعوت نشدم اخرشم یه روز اتفاقی اسلمی قبولیارو دیدم فقط نفر قبول کرده بودن اونوقت خونواده من فکر میکنن من درس نخوندم......اخه اگه میخوای یه نفر قیول کنی بگو یه نفر که ما انقد امیدوار نباشیم