2777
2789
عنوان

کی مثل منه؟

141 بازدید | 10 پست

بچه اخر خانواده بودم.  همیشه حتی کوچک ترین کارامو بقیه برام کردن و اعتماد  بنفس انجام ی کار بانکی کوچیک حتی ازم گرفته شد، فعلا با همسرم شهر غریب زندگی می کنم همیشه با شوهرم اینور اونور رفتم با ماشین، حالا امروز ی فرصت کاری پیش اومد برام می رم برای شرایط شو پرسیدن، باید با اسنپ برم و بیام استرس گرفتم از صب هم بخاطر کارم که نمی دونم چطور قراره باشه هم اینکه ایندفه خودم میرم.  نمی دونم کسی تا بحال مث من بوده یا نه؟؟؟؟ باید جای من باشین تا درک کنین کسی که اینطور حسی داره اول خودش زجر میکشه. 

من بودم اما الان همه کاری میکنم 

نصفه شب بیرونم لازم باشه میرم چه با ماشین خودم یا آژانس

اصلا نگران نباش 

فقط با شرایط مواجه بشو 

با هر کسی به اندازه شعورش صحبت میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم اما الان همه کاری میکنم  نصفه شب بیرونم لازم باشه میرم چه با ماشین خودم یا آژانس اصلا ...

مرسی که جواب دادی ... احساس می کنم نی نی سایت فقط شده حرفای خاله زنک بازی غیر از این باشه اصلا حتی مشکل ادم رو نمی خونن شاید کوچیک ببینن مشکل رو. ادم واقعا از وابستگی بیش از حد به بقیه توی کاراش اذیت میشه خوشحالم تو با ترست مواجه شدی

مرسی که جواب دادی ... احساس می کنم نی نی سایت فقط شده حرفای خاله زنک بازی غیر از این باشه اصلا حتی م ...

شما هم موفق میشی فقط به خودت باور داشته باش

با هر کسی به اندازه شعورش صحبت میکنم

سلام عزیزدلم😘😘😘😍شرایط شمارو داشتم اما به قدرت درونت باور داشته باش و بدون که 👇

https://www.instagram.com/p/CD6tMpjhQdM/?

igshid=wn9wfuncuro7

و هرکس باید از نقطه ای شروع کنه تا یک خط کامل بشه و در اخر یک کتاب نوشته بشه❤

قطعا میتونی مهم نیست چه کاری و چطور

اونیکه مهمه اینه که از یجا شروع کنی

و اعتماد به نفس درباره شغل بیرون از خونه برات وجود داره فقط تابه الان باهاش مواجه نشده بودی💜

اصلا نگرانش نباش به چیزی فکر نکن فقط به تنها چیزی که فکر میکنی این باشه که" انجامش میدم"

بله عزیزم منم همین مشکلوداشتم چون همیشه تحت حمایت و کنترل بودم ینی همون دوستی خاله خرسه ی خودمون،یادم نمیره بعدازدواجم بابت همین وابستگی چقدخودم وشوهرمواذیت کردم دائم درحال غرزدن بودم ک باهام بیااینوراونور.ولی وقتی یادگرفتم فقط بخودم تکیه کنم وبکسی نیازمندنباشم همه چیزتغییرکرد

بله عزیزم منم همین مشکلوداشتم چون همیشه تحت حمایت و کنترل بودم ینی همون دوستی خاله خرسه ی خودمون،یاد ...

چه عالی، خوشحالم برات 😊 تاپیک مال سال ۹۹ بود،یاد قدیم افتادم😄 خداروشکر منم نسبت به اون موقع تغییر کردم، ادم تو زندگی مجبور میشه گاهی تغییر کنه و این تغییر خوشایند هم هست

چه عالی، خوشحالم برات 😊 تاپیک مال سال ۹۹ بود،یاد قدیم افتادم😄 خداروشکر منم نسبت به اون موقع تغییر ...

خداروشکر عزیزم منم نسبت ب اون سالهاک براتون گفتم کلی تغییر کردم واینوی دستاوردموفق میدونم....

خداروشکر عزیزم منم نسبت ب اون سالهاک براتون گفتم کلی تغییر کردم واینوی دستاوردموفق میدونم....

خداروشکر، ما زن ها موجودات خیلی قوی هستیم ، یه وقتایی یه پتانسیل هایی تومون وحود داره که شرایط باعث میشه نبینمشون،ولی به موقعش شکوفا میشیم