2777
2789
عنوان

کیسه اب پاره بشه جنین تکون میخوره؟؟ خیلی مهمه توروخدا ج بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 19672 بازدید | 33 پست
پشت گوشت ننداز فردا برو دکتر سونو کن ببین وضعیت کیسه ابت چه جور

اره فردا میرم میخوام ببینم چون تکون هم خورده تا صبح مشکلی پیش نمیاد؟

کسی هرگز نمیداند          چه سازی میزند دنیا                                      چه میدانی تواز امروز      چه میدانم من از فردا                                 همین یک لحظه را دریاب  که فردا قصه اش فرداست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه فک نکنم سوراخ باشه چون دیگه بعدش خیس نشدم

یه دکتر بری ضرر نداره من کیسه ابم سوراخ شده بود اما متوجه نشده بودم و بعد که دکتر رفتم گفت چون چند روزی گذشته آب دور بچه کم شده بود 

الآنم استرس نداشته باش  ان شاء الله که مشکلی نیست

مطمینی !کیسه آبت نشتی نکرده باشه البته نترس ولی به نظرم زنگ بزن زایشگاه و یک سری اطلاعات بده ممکنه م ...

زنگ زدم گفتن زنگ بزن پزشکت منم الان دردسترس نیست دکترم

کسی هرگز نمیداند          چه سازی میزند دنیا                                      چه میدانی تواز امروز      چه میدانم من از فردا                                 همین یک لحظه را دریاب  که فردا قصه اش فرداست
میگم خیلی بود کل شلوارم خیس شد اما شک دارم ادراره یا نه اخه بعدش هرچی دستمال گذاشتمو سرفه کردم خشک ب ...

معذرت میخوام بوی واینکس مانند داره ؟

یعنی دراین حد ادرار رفت داخل شلوارتون بالاخره میشه فر ادرار و ترشح فهمید

برای نابودی اسرائیل پدسگ صلوات بفرست🤲

معذرت میخوام بوی واینکس مانند داره ؟ یعنی دراین حد ادرار رفت داخل شلوارتون بالاخره میشه فر ادرار و ...

اره به خاطر همین فک کردم کل کیس ابم پاره شد بوی وایتکس نمیداد نه فک کنم ادراره اخه دوباره رفتم دستشویی مداری ادرار هم داشتم .. سوال من اینه کیسه ابم اگه کلا پاره شده باشه جنین تکون میخوره

خیلی آروم بدون عجله با ماسک و الکل و رعایت پاشو بپوش برو زایشگاه معاینت کنن وضعیت قلب جنینو بررسی کنن ممکنه اصلا آب دور کیسه آب باشه ممکنه ترشح باشه ولی برای جلوگیری از احتمالات برو یک چکاپ بشو ولی  اگر کار به معاینه رسی د بگو ملاحظه کنند ۳۲هفته ای؟

زنگ بزن به زایشگاه وضعیتت بهشون بگو فقط حرکت بچه تون دقت کنید 

جنینم  تکون میخوره 

خیلی آروم بدون عجله با ماسک و الکل و رعایت پاشو بپوش برو زایشگاه معاینت کنن وضعیت قلب جنینو بررسی کن ...

اره استراحت مطلقم رفتنم خیلی سخته خونم پله داره جنینم هم تو لگنمه به خاطر همین خیلی نمیتونم حرکت کنم 

نمیدونم برای منکه تکون نمیخوردن بچه هام

ممنونم عزیزم دعا کن هیچی نباشه

تا صبح حتما چک کن  برا راحتی تونسی الان زنگ بزن به زایشگاه وضعیتتو بگو اگه نشد صبح برو سونو کن& ...

ممنونم باشه حتما❤❤