2777
2789
عنوان

مامانا باردارا با تجربه ها توروخدا بیان😭

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 35 پست
بی رنگ بود ولی خیلی سریع بود نفهمیدم خیلی ولی بی اختیار بود

احتمال زیاد کیسه ابته ی بیمارستان اورژانسی برو سونو میدی اگه کیسه ابت باشه 6 ساعت وقت داری خورت و ب زایشگاه برسونیا در غیر اینصورت بچه خفه میشه زبونم لال

خدایا مرسی بابت نعمت بزرگی ک بعد از دوسال بهم عنایت کردی .ایشالا دامن همه ی بی بچه ها بحق فاطمه زهرا سبز بشه .برا بسلامتی بدنیا اومدن بچم ی صلوات میفرستین؟

هیچ دردی ندارم سفید بود و لزج نبود مثل اب بود بعدشم قطع شد الان خشکم

کسی هرگز نمیداند          چه سازی میزند دنیا                                      چه میدانی تواز امروز      چه میدانم من از فردا                                 همین یک لحظه را دریاب  که فردا قصه اش فرداست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزمن اگ کیسه آبت بوده باشه الانم باید ترشح داشته باشی طوری که نوارباید بزنی

نه ندارم خشکم الان چیکارکنم برم بیمارستان یا نه استراحت مطلقم جنین تو لگنمه

کسی هرگز نمیداند          چه سازی میزند دنیا                                      چه میدانی تواز امروز      چه میدانم من از فردا                                 همین یک لحظه را دریاب  که فردا قصه اش فرداست
عزیزم پاشو برسون خودتو بیمارستان،خدای نکرده دیر نشه

وای من میترسم برم😢 شکمم مثل قبل هست تغییر نکرده بچمم تکون میخوره الانم ترشح ندارم

نه ندارم خشکم الان چیکارکنم برم بیمارستان یا نه استراحت مطلقم جنین تو لگنمه

الان اصلا استرس نداشته باش نفس عمیق بکش 

سرفه کن ببین بازم میاد یا بازم برو دستشویی

لطفا یه صلوات بفرستین نی نی برام بمونه و صحیح و سالم بیاد تو بغلم ممنونم

من جات بودم میرفتم بیمارستان که خیالم راحت بشه 

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….
دوماه پیش بود،اره اومد توی واژنم،الهی بمیرم واسه اون بدن کوچولوش🥺😭بعد واسه جفتم کورتاژم کردن😔😔

عزززم😒 چه سخت نشنیده بودم تو هفته های پایین 

علت پاره شدن کیسه اب رو نفهمیدی؟

تو خونه بودی جنین رو چیکار کردی؟😞

دختر بود یا پسر؟

کاربر۹۳ 😊 (لایکم نکنید ممنون) حرفی بود ریپلای کنید🌷
وای من میترسم برم😢 شکمم مثل قبل هست تغییر نکرده بچمم تکون میخوره الانم ترشح ندارم

قربونت برم نترس، یه زنگ کوچولو بزن اورژانس کامل بگو چطوری و استراحت مطلقم هستی،جوابتو میدن