2777
2789
عنوان

کیا با حلوا میتی زود باردار شدن؟ایا تاثیر داره

| مشاهده متن کامل بحث + 32554 بازدید | 92 پست
من ۱۲ تا تو طالعمه پیش یکی گرفتم که هرچی گفت راس بود حتی از شخصی ترین چیزامم خبر داشت  ولی هنوز ...

وااااییییی ماشاالله....

من عاشق بچم! جای تو بودم همه رو می‌آوردم🤣🤣

وقتی توی یه تاپیک پست میذارم و دلیل ومدرک از قرآن میارم و تومیگی خرافاته و قبول ندارم و....اونوقته که دیگه جوابتونمیدم؛چون کسی که خدارو قبول داره ولی قرآنو نه،احمقه ...و تو منطق من بحث کردن باآدم احمق،توهین به خودمه! حالا تو فکرکن من کم آوردم،اوکی.... اینجوری خوش باش😉

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم کجا فال گرفتی؟

پیش دعانویس 

خدایا بابت همه چی شکرت🤲🏻 خدا رحمان و رحیم هست، به منم نی نی داده😍تو تاریخ400/02/24 بی بی چکم مثبت شد😍خدایا خودت نگهدار فندوقم باش میدونی که۲۳ماه منتظربودم،خدایا ازت میخام به بزرگی خودت هرکس مثل من منتظر معجزه از جانبت هست،به حق بزرگیت دلشو شاد کن،الهی آمین🤲🏻💐😘
از کجا ؟ 

سرچ کن

البته من زدم طالع بینی فرزند که فال ابجدم آورد

وقتی توی یه تاپیک پست میذارم و دلیل ومدرک از قرآن میارم و تومیگی خرافاته و قبول ندارم و....اونوقته که دیگه جوابتونمیدم؛چون کسی که خدارو قبول داره ولی قرآنو نه،احمقه ...و تو منطق من بحث کردن باآدم احمق،توهین به خودمه! حالا تو فکرکن من کم آوردم،اوکی.... اینجوری خوش باش😉
وااااییییی ماشاالله.... من عاشق بچم! جای تو بودم همه رو می‌آوردم🤣🤣

خب الان که خبری نیست تنبلی دارم باردار نمیشم وگرنه شوهرم میگه ۱۶ تا بیار یه با ربیبی چکم مثبت شد انقدر گریه کرد شوهرم از خوشحالی .دلم آتیش گرفت خیلی دلش بچه میخوا د

❤❤
یعنی ب انتخاب خودمه؟؟؟؟

وا...عاره دیگه !!!

انشاالله نه قولو بیاری

😍😍😍😍😍😍😍

خدا بده یه دوقلو سالم وصالح و عاقبت بخیر بده 7دیگه نمیخام

خدایا بابت همه چی شکرت🤲🏻 خدا رحمان و رحیم هست، به منم نی نی داده😍تو تاریخ400/02/24 بی بی چکم مثبت شد😍خدایا خودت نگهدار فندوقم باش میدونی که۲۳ماه منتظربودم،خدایا ازت میخام به بزرگی خودت هرکس مثل من منتظر معجزه از جانبت هست،به حق بزرگیت دلشو شاد کن،الهی آمین🤲🏻💐😘
خب الان که خبری نیست تنبلی دارم باردار نمیشم وگرنه شوهرم میگه ۱۶ تا بیار یه با ربیبی چکم مثبت شد انق ...

انشاءالله بحق همین ماه زودتر دامنت سبزشه...

برای تنبلیت سعی کن دارو گیاهی استفاده کنی 

😍😍😍😍😍😍😍 خدا بده یه دوقلو سالم وصالح و عاقبت بخیر بده 7دیگه نمیخام

انشالله هرچی خیره عزیزم

من هنوزم پیش تو گیره دلم...من هنوزم واسه تو میره دلم ...سیرم از عالم و ادم وقتی ..نیستی میگیره دلم... من همونم ک بهش بد کردی.... بری صد بار باز میخوام بر گردی...خوب نبودحالم همینجوریشم...ک تو بدتر کردی
چجوری بگیرم؟ از کجا؟

نت

اره عزیزم یعنی به این تعداد میتونی بچه بیاری حالا میخوای بیا  میخوای نیار

اهااااا من فک کردم حتمی بخوام نخوام مجبورم بیارم هووووف خیالم راحت شد

من هنوزم پیش تو گیره دلم...من هنوزم واسه تو میره دلم ...سیرم از عالم و ادم وقتی ..نیستی میگیره دلم... من همونم ک بهش بد کردی.... بری صد بار باز میخوام بر گردی...خوب نبودحالم همینجوریشم...ک تو بدتر کردی
انشاءالله بحق همین ماه زودتر دامنت سبزشه... برای تنبلیت سعی کن دارو گیاهی استفاده کنی 

داروی گیاهی چی ؟ رفتم دکتر سونو دادم گفت تنبلی دارم بعد گفت روز ۳ پریت برویه آزمایش خون بده جوابشو بیار تا دارو برات بنویسم هنوز هیچی بهم نداده 

❤❤