2777
2789
عنوان

کیا با حلوا میتی زود باردار شدن؟ایا تاثیر داره

| مشاهده متن کامل بحث + 32554 بازدید | 92 پست
من گفتن9تا ولی هنوز یدونه هم نصیبم نشده😢😅

انشاالله نه قولو بیاری

من هنوزم پیش تو گیره دلم...من هنوزم واسه تو میره دلم ...سیرم از عالم و ادم وقتی ..نیستی میگیره دلم... من همونم ک بهش بد کردی.... بری صد بار باز میخوام بر گردی...خوب نبودحالم همینجوریشم...ک تو بدتر کردی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم یه نوع معجون بلدم هرکسی تاحالاخوردباردارشد 

چه معجونی

عشق مامان..میدونم ک تا سالگرد ازدواجمون اومدی و زندگی منو باباتو زیر و رو کردی ..بیا دیگه قربونت برم مامان دلش لک زده برا بودنت برا حست کردنت ..برا بغل کردنت ..بابات میگه جوووونمم برات میدم پس بیا دردت بجونم ..منو بابایی بی صبرانه متنظر اومدنتیم ..کلی لباس خوشگل برات خریدیم ..تو بیا تا دنیا رو ب پات بریزیم عزیزم😘😘منتظرتم دیر نکنیا ..جشن امسالمون باید ۳ نفره باشه ..من و تو و بابایی
چندتا داری مگه 

دوتا

من هنوزم پیش تو گیره دلم...من هنوزم واسه تو میره دلم ...سیرم از عالم و ادم وقتی ..نیستی میگیره دلم... من همونم ک بهش بد کردی.... بری صد بار باز میخوام بر گردی...خوب نبودحالم همینجوریشم...ک تو بدتر کردی
ی حلوا هم بگین من بخورم کلا نازا بشم هر جا فال گرفتم چ حافظ چ غیره بهم گفتن پنج تا بچه تو طالع ات هس ...

پنج تا تو طالعته... میتونی نیاری!!

منم سه تا تو طالعمه!!

سه سال ازدواج کردم هنوز نیاوردم!!

وقتی توی یه تاپیک پست میذارم و دلیل ومدرک از قرآن میارم و تومیگی خرافاته و قبول ندارم و....اونوقته که دیگه جوابتونمیدم؛چون کسی که خدارو قبول داره ولی قرآنو نه،احمقه ...و تو منطق من بحث کردن باآدم احمق،توهین به خودمه! حالا تو فکرکن من کم آوردم،اوکی.... اینجوری خوش باش😉
خب چیه که بهش میگن حلوا میت

به خانوم به اسم میترا معرفی کرد اسمش موند روش .میتی مخفف میترا

یه روزی اینجا ارزومو نوشتم و  اون ارزو براورده شد....بازم مینویسم به امید روزی که براورده شه...برام دعا کنید بالاخره درسمو تموم کنم گندشو دراوردم ازبس طولش دادم😂😂و انشاالله همسرم ایده ای که داره رو بتونه اجرا کنه ....همچنین بتونیم خونمونو بزرگ کنیم و محلمونو ارتقا بدیم .....با دعای شما دوستای گلم
پنج تا تو طالعته... میتونی نیاری!! منم سه تا تو طالعمه!! سه سال ازدواج کردم هنوز نیاوردم!!

یعنی ب انتخاب خودمه؟؟؟؟

پنج تا تو طالعته... میتونی نیاری!! منم سه تا تو طالعمه!! سه سال ازدواج کردم هنوز نیاوردم!!

من ۱۲ تا تو طالعمه پیش یکی گرفتم که هرچی گفت راس بود حتی از شخصی ترین چیزامم خبر داشت  ولی هنوز نتونستم یکیشم بیارم 😭

❤❤
خب چیه که بهش میگن حلوا میت

بزار ببینم میشه بفرستمش نت داغونه

عشق مامان..میدونم ک تا سالگرد ازدواجمون اومدی و زندگی منو باباتو زیر و رو کردی ..بیا دیگه قربونت برم مامان دلش لک زده برا بودنت برا حست کردنت ..برا بغل کردنت ..بابات میگه جوووونمم برات میدم پس بیا دردت بجونم ..منو بابایی بی صبرانه متنظر اومدنتیم ..کلی لباس خوشگل برات خریدیم ..تو بیا تا دنیا رو ب پات بریزیم عزیزم😘😘منتظرتم دیر نکنیا ..جشن امسالمون باید ۳ نفره باشه ..من و تو و بابایی
عزیزم چجور مشخص میشه؟

فال ابجد بگیر..یذره سخته دنگ و فنگ داره ولی همش درسته

وقتی توی یه تاپیک پست میذارم و دلیل ومدرک از قرآن میارم و تومیگی خرافاته و قبول ندارم و....اونوقته که دیگه جوابتونمیدم؛چون کسی که خدارو قبول داره ولی قرآنو نه،احمقه ...و تو منطق من بحث کردن باآدم احمق،توهین به خودمه! حالا تو فکرکن من کم آوردم،اوکی.... اینجوری خوش باش😉
من ۱۲ تا تو طالعمه پیش یکی گرفتم که هرچی گفت راس بود حتی از شخصی ترین چیزامم خبر داشت  ولی هنوز ...

من سه تا دوتا پسر یه دختر