2777
2789

سلام وقتتون به خیر🌹

الهی زندگی همه پر از شادی و خوش بختی باشه😍

میخوام چند تا راز کوچیک بگم بهتون:

همسر من خداروشکر خیلییییی منو دوست داره. یعنی فکر می کنه آسمون باز شده خدا منو بهش هدیه داده. همیشه میگه خیلی خوشبختم که تو رو دارم، من با داشتن تو دیگه روم نمیشه آرزویی داشته باشم و ... 🥰🥰اینم بگم که همسر من تک فرزنده با پدری بسیار خشک و مغرور.😒 منظورم اینه اولش محبت کردن رو بلد نبود. سه سال هم هست که ازدواج کردیم و برای روزای اول نیست این برخوردش. و اما راز های اینکه باعث شده همسرم اینجوری عاشقم باشه رو در گوشی بهتون میگم

صلی الله علیک یا ابا عبدالله❤🌹

🌹هیچوقت از خانواده ش پیشش بد نمی گم(با اینکه منم مثل هر خانوم دیگه ای به اندازه کافی دلخوری دارم از دست خانواده همسر😄)

🌹حواسم به شیکمش هست😝 غذا ها و خوراکی هایی که دوست داره رو براش آماده می کنم.

🌹خوراکیا و غذا ها رو شده حتی خیلی مختصر تزیین می کنم. هرگز غذا رو تو قابلمه، شیرینی رو توجعبه و .... نمیارم

🌹وقتی براش خوراکی یا غذاشو آماده می کنم زبونی هم میگم دارم برا عشقم مثلا شیرینی درست می کنم...

🌹هرگز هرگز هزگز از ظاهر خودم ایراد نمی گیرم. من ۹۷ کیلو وزنمه اما به خاطر این موضوع جلوش به خودم ایراد نگرفتم.

🌹هر وقت کسی ازم تعریف می کنه میام برا همسرم میگم. حالا خودتون نقاط قوت خودتونو می دونین مثلا من چهره خوبی دارم و تو محل کارم خیلی موفقم. هر تحسینی بشنوم براش میگم.

🌹می دونم ظاهر مرتب و اخلاق خوش من برای همسرم خیلیییییی ارزشمند تر از یه خونه ی همیشه مرتب و در حال برق زدنه. مهم ترین چیزی که به چشمای همسرم میاد خانوم شاد و زیباشه نه یک سینک براق‌. برای مردا اینکه خونه منفجر نشده باشه و در حد معقول مرتب باشه

کافیه. خودتونو با بشور و بساب پیر نکنید😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

🌹همه ی کارهای خونه رو قبل از اومدن همسرم تموم نمی کنم که فکر کنه خونه خود به خود مرتب و تمیز میشه‌. همیشه یه بخشی از کارامو میذارم جلوی خودش انجام میدم تا قدرمو بدونه🤗

🌹مردا عااااشق تامین کردن هستن. هیچ وقت به پیشنهادایی که میده مثل بریم رستوران یا بریم سفر یا فلان چیزو برات بخرم نه نمیگم☺️

🌹صحبت از نه گفتن شد یاد یه چیز خیلی مهم افتادم. تو تمام این سه سال حتی یکبار به درخواست رابطه ش نه نگفتم. از کنار این موضوع اصلا ساده نگذریم🙃

🌹حین رابطه ازش تعریف می کنم و آه و ناله و اینا که ماشالا همه تون استادین😁

🌹یه سری مراقبت های زیبایی رو حتما جلوی خودش انجام می دم که بدونه من یه موجود لطیفم که نیاز به مراقبت داره. و براش خیلی جالبه و خوشش میاد و قشنگ متوجه میشم برا این کارام احترام قائله. مثل کرم دور چشم قبل از خواب، ماسک شیر و قهوه، لوسیون بدن بعد از حمام و...😍

🌹همیشه حتی وقتی خودمون دوتا تنهاییم باهاش مثل یه مهمون عزیز برخورد می کنم. حتی یه لیوان آب دستش میدم میذارمش توی پیش دستی و همینجوری لیوان تنها بهش نمیدم.

🌹احترامش رو همیشه دارم جلوی خانوادش بیشتر. مثلا خونه ی مامانش اینا باشیم از در وارد شه حتما بلند میشم، دقت می کنم موقع نشستن پشتم بهش نباشه و ....🥰

🌹گاهی اوقات مثلا موقع خواب میگم خوش به حالمون که همو داریم.

🌹از ویژگی های ظاهریش تعریف میکنم. بستگی داره به شرایط خودتون. مثلا من میگم چشماتو خیلی دوس دارم. یا دستات چقد خوبن

🌹با زبون بچه گونه باهاش حرف میزنم. عاشق این کارمه و واقعا سیر نمیشه.

🌹از سر کار میاد حتما با ذوق ازش استقبال می کنم بغلش می کنم میگم خوب شد اومدی تنها بودم حوصله م سر رفته بود. یا زود باش بوسم کن از صبح موندم بی بوس

🌹صبح که میخواد بره سر کار حتما حتما بیدار میشم براش صبحونه آماده می کنم و لباساشو تنش میکنم و با بوسه و آغوش میفرستمش بره‌

🌹بدرقه و استقبال باعث میشه با سر بدوئه بیاد خونه😄

🌹شبا که میخواد بخوابه بغلش می کنم و موهاشو ناز می کنم و میگم چشمای نازتو ببند عزیزم. معتاد این کاره یه شب انجام ندم خودش میگه بغل من کو😬

🌹هیچوقت هیچوقت از کاراش ایراد نمی گیرم اشتباهاتشو بی اهمیت و کوچیک جلوه میدم و اونم دقیقا همین کارو میکنه نمی دونین چه حس فوق العاده ایه‌. مثلا یه چیزی خریده که به نظر شما خوب نیس. به جای اینکه غز بزنین بهش بگین فروشنده هه چه خنگ بوده🤪🤪

🌹همیشه حتی برای چیزای کوچیک ازش تشکر میکنم. مثلا ممنون منو بردی بیرون هوا بخورم دلم کلی وا شد😍 یا خیلی ممنون بابابزرگم اینا رو رسوندی زحمتت شد عزیزم....

اینا رازای من بود برای ساختن یک مرد عاشق دلباخته. از یه مرد مغرور یه عاشق واقعی ساخته این کارا.... قصدم‌تعریف از خود نبود شما که منو نمی شناسین خواستم بگم زندگی می تونه خیلی خیلی قشنگ باشه اگه بخواین.

سلام عزیز خوبین؟ببخشید شما هم چادری هستین؟ تو یکی از تاپیکها دیدم اگه اشتباه دیدم ببخشید

ممنونم. بله چادری هستم چطور مگه؟😅