2777
2789
كسيكه هزينه درمان نداره چرا بايد بچه دار بشه اصلا گناه اون بچه چيه توو اين گروني بياد چيكار كنه؟!

عزیزم هزینه های درمان ناباروری خیلی بیشتر از هزینه 5 تا بچست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم هزینه های درمان ناباروری خیلی بیشتر از هزینه 5 تا بچست

تا شما هزينه ٥ تا بچه رو چقد در نظر بگيري

اره بچه  رو ب زور و بدبختي و تو فقر بزرگ كني ١٠ تام ميشه اورد

جهالت بیش از دانایی احساس سرخوشی و امنیت ایجاد می کند.
كسيكه هزينه درمان نداره چرا بايد بچه دار بشه اصلا گناه اون بچه چيه توو اين گروني بياد چيكار كنه؟!

این حرفت ممکنه برای زوجی که اصلا پول ویزیت یک پزشک معمولی زنان رو ندارند صدق کنه ولی در مورد زوج نابارور تعلق نمیگیره چرا که هزینه های درمان بسسسسسسسیار زیاد هست و همه رو باید نقدی و سروقت پرداخت کنی..

من خودم درگیر این ماجرا هستم و خداروشکر دستم هم بازه ولی گاهی تو یک مرحله ی درمان دارو میگیری میشه ۴ میلیون تومان و شما باید همون لحظه پرداخت کنی و نداری این فقر و فلاکت نیست..

خیلی ها شرایط پرداخت قسطی این هزینه ها رو دارند بدون مشکل و این نشون دهنده ی این هست که این فرزند تو فقر و فلاکت نخواهد بود.

ممنون میشم برای مامان شدنم یه صلوات بفرستید دوست مهربونم❤     سلام دردانه ی قلب مادر ، عزیز مادری که هنوز مادر نیست. کوچک دوست داشتنی ام ،هرروز و هرشب چشم انتظار آمدنت هستم .من هیچگاه از این انتظار خسته نخواهم شد و با تمام وجود بی تاب لحظه ای هستم که در وجودم جوانه خواهی زد . دلبندِ شیرینم ، تو بی تاب من نیستی؟ برای آغوش مادرت بی قراری نخواهی کرد؟ بیا و مرا از این انتظار نجات بده . حال که هنوز نزد خدایی ،از او بخواه تورا به آغوش من برساند . به او بگو مادرم دلواپس دیر به آغوشش رسیدنم است...ای تمام هستیِ من ... اکنون حتی نمی دانم با کفش های صورتی می آیی یا آبی ، اما بی نهایت دوستت دارم 
کی گفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟حرفتون خیلی غیر منطقی و عامیانه است

اصلا هم غیر منطقی و عامیانه نیست، مشکلات ناباروری بستگی به مشکل طرف هزینه هاشم متفاوته از صفررتا صد ملیون که هزینه ی رحم اجاره ایه 

ممنون میشم برای مامان شدنم یه صلوات بفرستید دوست مهربونم❤     سلام دردانه ی قلب مادر ، عزیز مادری که هنوز مادر نیست. کوچک دوست داشتنی ام ،هرروز و هرشب چشم انتظار آمدنت هستم .من هیچگاه از این انتظار خسته نخواهم شد و با تمام وجود بی تاب لحظه ای هستم که در وجودم جوانه خواهی زد . دلبندِ شیرینم ، تو بی تاب من نیستی؟ برای آغوش مادرت بی قراری نخواهی کرد؟ بیا و مرا از این انتظار نجات بده . حال که هنوز نزد خدایی ،از او بخواه تورا به آغوش من برساند . به او بگو مادرم دلواپس دیر به آغوشش رسیدنم است...ای تمام هستیِ من ... اکنون حتی نمی دانم با کفش های صورتی می آیی یا آبی ، اما بی نهایت دوستت دارم 
کی گفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟حرفتون خیلی غیر منطقی و عامیانه است

نظرات شما همه برام محترمه من اینجور فکر میکنم چون واقعا دارم میبینم تو اطرافیانم به هر حال وظیفم بود این پست بزارم شاید من اشتباه فکر میکنم ولی حتی اگه بدرد ینفر بخوره برا من با ارزش

این حرفت ممکنه برای زوجی که اصلا پول ویزیت یک پزشک معمولی زنان رو ندارند صدق کنه ولی در مورد زوج ناب ...

٤ميليون الان هزينه ي نسخه مثلا ي جلسه داروي دكتر پوسته

اونقد مبلغ وحشتناكي نيست

جهالت بیش از دانایی احساس سرخوشی و امنیت ایجاد می کند.