2777
2789
خودم توش بودم و الان تجربه دارم واقعا بچه پول میخاد و روان درست

درسته اما عدم توان در پرداخت هزینه های بالای ناباروری،معنیش نتوانستن در تامین فرزند نیست

این دورو نباید باهم ادغام کرد

ممنون میشم برای مامان شدنم یه صلوات بفرستید دوست مهربونم❤     سلام دردانه ی قلب مادر ، عزیز مادری که هنوز مادر نیست. کوچک دوست داشتنی ام ،هرروز و هرشب چشم انتظار آمدنت هستم .من هیچگاه از این انتظار خسته نخواهم شد و با تمام وجود بی تاب لحظه ای هستم که در وجودم جوانه خواهی زد . دلبندِ شیرینم ، تو بی تاب من نیستی؟ برای آغوش مادرت بی قراری نخواهی کرد؟ بیا و مرا از این انتظار نجات بده . حال که هنوز نزد خدایی ،از او بخواه تورا به آغوش من برساند . به او بگو مادرم دلواپس دیر به آغوشش رسیدنم است...ای تمام هستیِ من ... اکنون حتی نمی دانم با کفش های صورتی می آیی یا آبی ، اما بی نهایت دوستت دارم 
كسيكه هزينه درمان نداره چرا بايد بچه دار بشه اصلا گناه اون بچه چيه توو اين گروني بياد چيكار كنه؟!

عزیزم حرفتون اشتباه ستمن خیلیا رو میشناسم اوایل زندگی دستشون تنگ بود بعد چندین سال وضع مالیشون خوب شده. من خودم چند ساله تو این راهم خیلی وقتها توپرسه زمانی که حتما باید بریم همون لحظه دستمون خالی بوده ولی مثلا یه ماه دیگه پول داشتیم وقتی یه جا پول نقد مثلا ده میلیون بخوای بدی خیلی سخته

👶👶

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

٤ميليون الان هزينه ي نسخه مثلا ي جلسه داروي دكتر پوسته اونقد مبلغ وحشتناكي نيست

۴ میلیون چیه بابا

ای وی اف بالای ۲۰ ۲۵ میلیونه اونم اگه بگیره حالا داروها و امپول های قبل و بعدش به کنار

بعدم فقط اون ۲۵ میلیون نیس اول کلی دارو و امپول های گرون باید استفاده کنی و اگه نتیجه نبینی آی وی اف میکنی اونم گفتم اگه بگیره

توی شهر ما ۲۵ میلیون پول رهن خونست

تیکر 1000 روزگی شازده 👑
خودم توش بودم و الان تجربه دارم واقعا بچه پول میخاد و روان درست

افرين

بچه رفاه حداقلي ميخواد و تربيت درست

توو رفاه نباشه عقده اي ميشه مثل ميليونها ادمي ك دور و برمون ميبينيم

رفاه ارامش مياره حوصله و اعصاب مياره، پدر مادر بي پول اعصاب تربيت درست ندارن,توان يه مشاوره رفتنو ندارن

الان شما ببين چقد امار مشكلات روحي و رواني و بزه توو خانواده هاي كم درامد و پرجمعيت بالاس

لزوما خانواده اي ك مرفه باشه و دستش ب دهنش برسه بچه ش خوب درنمياد ولي درصد بسيار بالايي به هم ارتباط داره

فقر پيش زمينه اكثر مشكلات افراد و در مقياس بزرگتر جامعه س

جهالت بیش از دانایی احساس سرخوشی و امنیت ایجاد می کند.
عزیزم حرفتون اشتباه ستمن خیلیا رو میشناسم اوایل زندگی دستشون تنگ بود بعد چندین سال وضع مالیشون خوب ش ...

منتظر جان مردم در حال ه افول ان،،دست ها خالی میشه روز به روز عین سفره ها که پر نمیشه

٤ميليون الان هزينه ي نسخه مثلا ي جلسه داروي دكتر پوسته اونقد مبلغ وحشتناكي نيست

الان شما میخواید چی رو به رخ بکشید درست متوجه نمیشم؟ 

آیا کسایی که الان حقوق ماهیانه چهار ملیون دارن ، توی فقر و بدبختی ان؟ خیر،هرکس بستگی به شرایط زندگیش خوشبخته و فرزندشو تامین میکنه

و درضمن برای کسی که مشکل ناباروری داره و مجبوره هرررماه حداقل این مقدار هزینه کنه بله ممکنه مبلغ وحشتناکی باشه 

ممنون میشم برای مامان شدنم یه صلوات بفرستید دوست مهربونم❤     سلام دردانه ی قلب مادر ، عزیز مادری که هنوز مادر نیست. کوچک دوست داشتنی ام ،هرروز و هرشب چشم انتظار آمدنت هستم .من هیچگاه از این انتظار خسته نخواهم شد و با تمام وجود بی تاب لحظه ای هستم که در وجودم جوانه خواهی زد . دلبندِ شیرینم ، تو بی تاب من نیستی؟ برای آغوش مادرت بی قراری نخواهی کرد؟ بیا و مرا از این انتظار نجات بده . حال که هنوز نزد خدایی ،از او بخواه تورا به آغوش من برساند . به او بگو مادرم دلواپس دیر به آغوشش رسیدنم است...ای تمام هستیِ من ... اکنون حتی نمی دانم با کفش های صورتی می آیی یا آبی ، اما بی نهایت دوستت دارم 
درسته اما عدم توان در پرداخت هزینه های بالای ناباروری،معنیش نتوانستن در تامین فرزند نیست این دورو ن ...

منم همین فکرو میکنم شاید طرف نداشته باشه 150 میلیون خرج کنه که بچه دار شه ولی با همون حقوق و درآمد شاید بتونه حداقل یه بچرو وارد زندگیش کنه

در ضمن من نظرمو و تجربه امو گفتم حالا شما بگوو اصلاااااا،،ذهن‌من که تغییر نمیکنه

بنده مسوول ذهن شما نیستم اما  شما مسوول بیان تفکراتتون هستید،پس خیلی زیباست اگه نظراتمونو در حد زندگی خودمون نگه داریم

منتظر جان مردم در حال ه افول ان،،دست ها خالی میشه روز به روز عین سفره ها که پر نمیشه

یعنی الان شماهایی که راحت باردار میشین حق دارین عشق مادرشدن بچشید چون پول دارین ماها فقط واسه سیاه لشکری این دنیا اومدیم چون توان مالی نداریم حق نداریم بچه دارشیم چون بقیه فک میکنن ما اون بچه رو بدبخت میکنیم وپولدارا همه بچه هاشون خوشبخت میشن

👶👶
الان شما میخواید چی رو به رخ بکشید درست متوجه نمیشم؟  آیا کسایی که الان حقوق ماهیانه چهار ملیو ...

من چيزي رو ب رخ نميكشم عزيزم

ي سر ب سايت مركز امار بزن ببين خط فقر الان روو چند ميليون حقوق ماهانه س

من ديگه حرفي ندارم

جهالت بیش از دانایی احساس سرخوشی و امنیت ایجاد می کند.
منم همین فکرو میکنم شاید طرف نداشته باشه 150 میلیون خرج کنه که بچه دار شه ولی با همون حقوق و درآمد ش ...

بله و این کاملا منطقیه،گاهی بعضیا نا آگاهانه حرف میزنن و ممنون ازتون که تایپیکش کردید 

دوستان من مگه مجبورید تو زندگی دیگران نظر بدید؟ این فقط یه تایپیک اطلاع رسانیه خیرخواهانه بود همین 

من چيزي رو ب رخ نميكشم عزيزم ي سر ب سايت مركز امار بزن ببين خط فقر الان روو چند ميليون حقوق ماهانه ...

آمارا از تو زندگیه مردم نیومدن، چی تو این جامعه درسته که آماراش درست باشه؟

خیلیا رو دیدم با همین حقوق هم خونه دارن هم ماشین،کافیه فکرت کار کنه فکرررت، همین بنده هم دیگه حرفی ندارم

بله و این کاملا منطقیه،گاهی بعضیا نا آگاهانه حرف میزنن و ممنون ازتون که تایپیکش کردید  دوستان ...

خواهش میکنم عزیزم انشالله دامن همه منتظرا بدون هیچ هزینه ای سبز شه یا اگر هزینه میکنن حداقل به نتیجه مطلوب برسن 

یعنی الان شماهایی که راحت باردار میشین حق دارین عشق مادرشدن بچشید چون پول دارین ماها فقط واسه سیاه ل ...

ای بابا،،زود قضاوت کردی،، من زجر کشیدم،،بعد ۸ سال خدا بهم بچه داد تازه قسطش تموم شد،،بی خیال ،،من نظرمو گفتم