لطفا فقط خانمهای مطلقه جواب بدهند خواهرم داره از همسرش جدا میشه گفت براش تحقیق کنم بپرسم ببینم اونجا چه دیدی نسبت به خانمهای مطلقه هست؟ آیا بهشان منزل اجاره میدهند؟ اذیت نمی کنند؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بهر حال شهر کوچیکه نباید توقع مثل تهران داشت البته مثل قبلم نیست الان چندتا اطراف خودم طلاق گرفتن پسر مجرد صدبرابر بهتر اومد گرفتشون چند ساله الانم خوشبختن دیگه مثل قبل کاسه کوزه سر زن نمیشکنن میگن حتمااشوهرش بد بوده
عزیزی که امضامو میخونی لطفااا برا آرامش و دلخوشیم دعا کن ❤️ممنونم
ب کسی چه مربوطک طلاق گرفته کسی تا حالا از خوشی طلاق نگرفته بنده خدا حتما ی مشکلی داشته شاید خونه دربست بگیره بهتر باشه مثلا برادرتون بره براش خونه بگیره ک بفهمن ی مرد پشتش هست صاحبخونه پیشش نباشه در ضمن خونه توی کوچه ومحل های قدیمی ک خانم ها جمع میشن دور هم نگیره
خدایا از وقتی ب یاد دارم همیشه دستموگرفتی من هیچوقت از در خونت دست خالی برنگشتم کم وزیاد داشته ولی سوخت وسوز نداشته ممنون ک هوامو داری
تا اونجایی که شنیدم همدان جزء کلان شهرها شده اما باز ممکنه هنوز همان نگاه سنتی داشته باشند اگه محله ...
همه جاش خوبه فقط شهرک مدنی رو دوست ندارم خیییلی شلوغه مثلا بتونه اطراف آرامگاه مثل بلوار مدنی باشه خوبه دسترسیشم خوبه و قسمت متوسط به بالا شهر محسوب میشه
عزیزی که امضامو میخونی لطفااا برا آرامش و دلخوشیم دعا کن ❤️ممنونم