2777
2789

صد فرزندی🤣

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول از همه بستگی داره به شرایط اقتصادی.. بعدش اینکه پدر ‌‌مادر باید اطلاعاتشون را در زمینه تربیت بچه ها ببرن بالا...

فقط بچه اوردن که مهم نیس!!

بعدش اکه شرایطشون خوب بود، هر‌چندتایی که دوست دارند و اینکه توان مالیشون را دارند ....میخاد  ۱ باشه یا ۵ تا 

چند فرزندی،چون واقعا دارم میبینم که دخترم چقد تنهاس،هر کاری ام کنی دوست وفامیل خواهر برادر نمیشه واس ...

خواهر و برادرم پشت ادم نیستن بعدها

لطفا اگه مخالف نظر منی و می خوای بحث کنی ریپلای نکن  

تک فرزندی اصصصصصلا خوب نیست. 

یا ادم نیاره اصلا یا یکی بیشتر. 

من که فعلا خدا بهم بیشتر از یکی نداده دلم میخاس ولی نشده.... 

معایب تک فرزندی

1. همیشه چسبیده بهت، 

2.چون خاهر برادر نداره همبازیاش میشن ادم بزرگا(اونم تو این کرونا ک هیچ جا نمیشه رفت بجز خونه پدربزرگاش) 

3. اخلاقش و رفتارش مث ادم بزرگا میشه

4. عصبی میشه چون فشار روشه. چون همه ناخودگاه فقط به اون توجه میکنن مخصوصا اگه نوه اول باشه

5. بده تنهاس تنهایی بد دردیه.... 

6.به رفتارای پدر مادر خیلی توجه میکنه چون کسی نیست که باهاش بازی کنه و حواسش پرت بشه.... 

7. حتی دنیا دنیا هم اسباب بازی بخری براش بازم ادمیزاده دلش همبازی میخاد 

بازم بگم...؟ 

🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄