آره بابام اما الان عاشق دختراشه حتی آبجی آخریم بعد ۱۶ سال به دنیا اومد الان ۸ سالشه بابام تا میاد اونو میگیره تو بغل هی هم میگه من اینو نداشتم چیکار میکردم ماهم بهش میگیم آخی دختر نداشته تا الان حسودم خودتونین
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شوهرمن چون خواهرنداشته میگ اگ دختر نیاری دیگ دوست ندارم
شوهر دختر عمو منم بهش میگه فقط دختر الانم دوتاشو داره خداروشکر بد به دلت راه نده بچه هرچی باشه شیرینه مطمئن باش که حتی اگه پسرم باشه با به دنیا اومدنش و لمس کردنشمهرش میره تو دلش
شوهر منم دوست داشت بچه دومم پسر بشه ولی دوتا دختر دارم از وقتی دختر دومم ب دنیا اومده زندگیمون بهتر شده حتی یک بار هم نشده شوهرم بعد دنیا اومدن دختر هام اسم پسر بیاره ولی مادر شوهرم التماس میکنه میگه ی پسر بیار بده من هم خرجش میدم هم بزرگش میکنم مادر شوهرم فوش ندید زن خوبیه دوستش دارم
خدایا از وقتی ب یاد دارم همیشه دستموگرفتی من هیچوقت از در خونت دست خالی برنگشتم کم وزیاد داشته ولی سوخت وسوز نداشته ممنون ک هوامو داری