2777
2789

آره بابام اما الان عاشق دختراشه حتی آبجی آخریم بعد ۱۶ سال به دنیا اومد الان ۸ سالشه بابام تا میاد اونو میگیره تو بغل هی هم میگه من اینو نداشتم چیکار میکردم ماهم بهش میگیم آخی دختر نداشته تا الان حسودم خودتونین  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش من دختر میشد پسرم خیلی اذیت میکنه روانی شدم بخدا دخترا خیلی آرومن این رفتارای پسرارو ندارن

نه فکر نکن

من دخترم و صد برابر بدتر از برادرم بودم

الان هنوزم از دیوار راست میرم بالا

لا اقة لنا.
شوهرمن چون خواهرنداشته میگ اگ دختر نیاری دیگ دوست ندارم

شوهر دختر عمو منم بهش میگه فقط دختر  الانم دوتاشو داره خداروشکر بد به دلت راه نده بچه هرچی باشه شیرینه مطمئن باش که حتی اگه پسرم باشه با به دنیا اومدنش و لمس کردنشمهرش میره تو دلش

بازم خدابهت یه دختر خوشگل باهوش پاک بده  

شوهر منم دوست داشت بچه دومم پسر بشه ولی دوتا دختر دارم از وقتی دختر دومم ب دنیا اومده زندگیمون بهتر شده حتی یک بار هم نشده شوهرم بعد دنیا اومدن دختر هام اسم پسر بیاره ولی مادر شوهرم التماس میکنه میگه ی پسر بیار بده من هم خرجش میدم هم بزرگش میکنم مادر شوهرم فوش ندید زن خوبیه دوستش دارم 

خدایا از وقتی ب یاد دارم همیشه دستموگرفتی من هیچوقت از در خونت دست خالی برنگشتم کم وزیاد داشته ولی سوخت وسوز نداشته ممنون ک هوامو داری
دختر باهوش و دسته گل از پسر خیلییییی بهتره

هیچ کدوم از اون یکی بهتر نیست،هر دو تاش هدیه خداست،و هر کدوم لذتهای خاص خودش رو داره،بهتره هر کدوم رو خدا داد شاکر هدیه ش و صلاح و مصلحتش باشیم 😊

خواهرهای گلم اکثر صلواتهایی که خواستین رو براتون فرستادم شما هم منو دعا کنید لطفا 💜💙💚💛🧡❤️🖤♥️💜💙💚💛🧡❤️💜🖤💙♥️💚💛🧡❤️🖤💜💙💚💛🧡💜🖤♥️💛💚🧡❤️💜💙💚💛🌷🌺🥀🌹☘️🍃🌾🌱🌿🌷🌺🥀🌹🌧️🌦️❄️☃️☘️🍃🌾🌱🌿🌷🌺🥀🌹🌻🌼🌻🌧️🌦️❄️☃️☘️☘️🍃🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

کم پیش میاد

نمیدونم ولی مردای اطراف من خیلی اروم بودن

یا شایدم من خیلی شلوغ

ولی به نظرم خداروشکر کن

الان اذیتت میشی بزرگتر که بشه اینقدر خوشحالی از داشتنش

اینو از خیلی ها شنیدم

لا اقة لنا.
نمیدونم ولی مردای اطراف من خیلی اروم بودن یا شایدم من خیلی شلوغ ولی به نظرم خداروشکر کن الان اذیت ...

نه بابا بزرگ میشه بدتره حتما شما پسراتون آروم بودن وگرنه داداش خودم خیلی مامانمو اذیت میکنه ٢٠ سالشه اینا آدم نمیشن