2777
2789

جلو چشمم همه چی داره تموم میشه تمام تنم داره میلرزه .باورم نمیشه دارم جدا میشم من خیلی میشکنم همین الانش داغون شدم.

قرار شده هفته دیگه وکیلامون توافق کنن تا ماه دیگه تموم

کاش به حق همین شبا امشب اخرین روز زندگیم باشه

چر انقدر شوهرم نامرد بود اون که دیدعاشقشم دید زندگیمو میخام دیدهر بلایی سرم اورد موندم چرا اخه خداااا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون به خودت بیای و بفهمی هر کسی لیاقتت رو نداره...که به خودت بیای تو زندگی میکنی برای خودت نع برای کسی...که بفهمی هر نری...ارزش نداره خودت رو هلاکش کنی...که عشق کشکه...دوستی و محبت تو عمل مهمه...که زندگی تو واسه خاطر اون ایجاد نشده که واسه خاطر اون از بین بره...که درس عبرت بگیری...که خودت و جمع کنی...تا صبح میشینم برات علت و حکمت میگم...رفت...سخته...آره...ولی به درک که رفت...زندگیت رو بساز...بزار حسرتت و بخوره...بجای اینکه حسرتش رو بخوری...وقتی میتونی بسوزونی...نسوز...

به هر آنچه بخواهد...من راضیم...😊

😔😔 اخی عزیزم خدا بهت ارامش بده غصه نخور هرچی خدا صلاح باشه همونو برات رقم میزنه .اگه مطمئنی که مرد زندگی نبود پس بهتر که الان جدابشی وخوشبخت زندگی کنی اوایلش سخته بعد خوب میشی دوست عزیز