2777
2789

سلام مامانا خوبین.

من دوقلو دارم یک سالشونه از اولین روزی که دنیا اومدن بود و نبود من براشون مهم نبود تا الان که یکساله هستنن ،این موضوع اوایل برام ناراحت کننده بود اما الان برام طبیعی شده،دوست ندارم بمن بچسبن اما دوسدارم بین من که مادرشونم اینهمه زحمت میکشم براشون که البته وظیفمه و بقیه لااقل سر سوزن فرق بزارن.آیا نی نیای شماهم اینطورن؟ یا اینطور بودن بعدا بچسبن بهتون؟ تجربه ای دارید بگید

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه ۶ساله م تو راهه داره میاد خونه😉😫

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

ناراحت نباش چون همش کنار مادرشون هستن وقتی یکی دیگه رو میبینن ذوق میکنن و مادرو ول میکنن. کم کم وابستگیشون شروع میشه پسر منم همینطور بود از حدود ۱۸ ماهگی دیگه من براش مهم شدم😂😉

بچم از من متنفره اینقدر که دعواش میکنم  به خاطر کرونااااا و هیییییی داااااااااااااد میزنم که نکن نکن دس نزن نرو نخور بکن 😭😭حالش ازم بهم میخوره حتی زن همسایه رو بیشتر دوست داره

یه صلوات با دل. پاکت برای برطرف شدن مشکلاتم بفرست . این کاربری مال دو نفره منو دوستم 🤗🤗

بچه ها خیچ کس رو به مادرشون ترجیح نمیدن

ولی چون مامانو هر روز میبینن طبیعیه وقتی خاله و دایی و فامیلو ببینن خیلی ذوق کنن 

دختر منم بک سالشه همینجوریه

خدایا،حال همه رو به بهترین شکل خوب کن♥️