2777
2789
عنوان

خانمایی که تو خونه گلو گیاه دارن میشه بیاین😢😙

| مشاهده متن کامل بحث + 120 بازدید | 22 پست

نور كه ميگم يعني نور افتاب بايد باشه

پتوس كه اصلا كاري به نور نداره هر جاي خونه كه باشه گردش هوا تو خونتون صورت بگيره رشد ميكنه 

الان مامانم تو اشپزخوشون گذاشته نورم نداره فقط گردش هوا داره ماشالا رشدش خيلي زياده

ي سوال خودت گلا رو كاشتي يا اماده خريدي؟؟

منم اینو شنیدم عزیزم، خودمم رعایت میکنم، گل پتوسم سرحاله، فقط پتوست با چه فاصله ای از چه پنجره ای هس ...

روبروی پنجره جنوبی رو اپن

دعای خیرچیه؟😑من هردعایی میکنم خدامیگه خیر،این دعای خیره😂😁😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نور كه ميگم يعني نور افتاب بايد باشه پتوس كه اصلا كاري به نور نداره هر جاي خونه كه باشه گردش هوا تو ...

خودم با دستای خودم😀عین بچه میمونن😀

فقط 2تاشو خریدم.دیفن وکاج

خودم با دستای خودم😀عین بچه میمونن😀 فقط 2تاشو خریدم.دیفن وکاج

خب عزيزم ي چيزي بعضيا گل به دستشون نمياد

رشدش خيلي كمه

شايد شما جز اون دسته هستي😂من چون ميترسم به دستم نياد گل فروشي عوض ميكنه واسم گلدونشانوً وقتي كه ميخرم

خب عزيزم ي چيزي بعضيا گل به دستشون نمياد رشدش خيلي كمه شايد شما جز اون دسته هستي😂من چون ميترسم به ...

خالم اونجوریه😂😂

زیادم بدنیستن گلام ولی یکم کم پشتن