2777
2789
عنوان

کیا حیوون خونگی دارن❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 48 پست
ما قلا سگ داشتیم ژرمن بود از بچگی خودمون بزرگش کردیم اما چون بعدش پسرم به دنیا اومد دیگه نشد نگهش دا ...

این خونه ی رویایی منه اگه سگوتون هم باشه توش😍😍😍😍😍😍خوشبحالتون💞

این کاربری برا 3 نفر بود🙄یکیمون دعوا کرد رفت😂تاپیک ها هرکدام برای فرد جدایی است ❤️تاپیک خنده دار دیدید مارم تگ کنید 😂😂😂😙                            
كلا حيوونا خيلي حس ادما رو ميگيرن همه فكر ميكنن سگا باهوش تر از گربه هان ولي برعكس هاوس گربه ها چند ...

تازه شنیدم گربه ها برات کادو میارن گربه ی شما هم از این کارا می کنه یه چیزایی گفته بودن مردم میگفتن گربم میره شکار برام میاره میزاره جلو پام موشو سوسکو مارمولک یا کفتر🙄😂

این کاربری برا 3 نفر بود🙄یکیمون دعوا کرد رفت😂تاپیک ها هرکدام برای فرد جدایی است ❤️تاپیک خنده دار دیدید مارم تگ کنید 😂😂😂😙                            

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂😂😂😂یه سوال داشتم گربه همه ی نژاد هاش موهاشان زیاد میریزه چون احتمال اینکه بخوام در اینده گر ...

ببين گربه ها دو بار در سال ريزش شديد ميريزن 

وقتي از فصل گرما به سرما وارد ميشيم 

و برعكس از فصل سرما به گرما 

به غير از اون وقتي اضطراب و ترس داشته باشن يا مريض باشن ريزش شديد ميگيره موهاشون 

در غير اين صورت اگر روزانه شونه بشن خيلي  ريزش ندارن 

✨❤️🌟و خدايي كه به شدت كافيست✨❤️🌟