2777
2789
عنوان

کیا حیوون خونگی دارن❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 48 پست
يكيشون داشت ميگفت كسايي كه حيوون دارن خونشون بو گوه ميده😐😐😂 يعني جوري موندم توو كف مغزش كه بيا و ...

یا خدا😑😑😑

این کاربری برا 3 نفر بود🙄یکیمون دعوا کرد رفت😂تاپیک ها هرکدام برای فرد جدایی است ❤️تاپیک خنده دار دیدید مارم تگ کنید 😂😂😂😙                            

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یا خدا😑😑😑

هنوزم ميتوني با همچين ادمايي دهن ب دهن بشي جوابشونو بدي؟😂

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

عزیزم

این کاربری برا 3 نفر بود🙄یکیمون دعوا کرد رفت😂تاپیک ها هرکدام برای فرد جدایی است ❤️تاپیک خنده دار دیدید مارم تگ کنید 😂😂😂😙                            
هنوزم ميتوني با همچين ادمايي دهن ب دهن بشي جوابشونو بدي؟😂

چرا که نه البته درسته که جواب ابلهان خاموشیست ولی یکم کل بندازی کیف میده

خیییلییی ناازننن😍😍😍😍

خوکچه هندی دارم سه تا خیلی ماهن

عکساتونم بدیدد من خودم میام رضایت میگیرم از حیووناتون

اقا ميشا يك سال و نيمه عشششق مامانش❤️❤️هزار ماشالاه😍😍

همگی بگید ماشالله 

رفتارای بامزه ای هم که حیووناتون دارن رو بگید همیشه کارای عجیب یا باحال میکنن

اقا ميشا يك سال و نيمه عشششق مامانش❤️❤️هزار ماشالاه😍😍

امروز یجا دیدم که وقتی گربتون داره نگاتون میکنه چشمتون رو ببندید و اروم باز کنید اونا هم همینکارو میکنن و باعث قوی در شدن رابططون میشه درسته ایا🤔

امروز یجا دیدم که وقتی گربتون داره نگاتون میکنه چشمتون رو ببندید و اروم باز کنید اونا هم همینکارو می ...

كلا حيوونا خيلي حس ادما رو ميگيرن همه فكر ميكنن سگا باهوش تر از گربه هان ولي برعكس هاوس گربه ها چند برابره سگه ولي سگ حرف گوش كنه گربه سركش همكاري دلش بخواد ميكنه ولي كاملا حرفام و ميفهمه گاهي با زبون خودش جوابم و ميده مخصوصا وقتي دعوامون ميشه😁😁

✨❤️🌟و خدايي كه به شدت كافيست✨❤️🌟

ما قلا سگ داشتیم ژرمن بود از بچگی خودمون بزرگش کردیم اما چون بعدش پسرم به دنیا اومد دیگه نشد نگهش داریم فعلا امانت دادیمش به یکی از دوستای همسرم. اما الان تو خونه دو جفت عروس هلندی داریم دو جفت طوطی کوتوله و چند تا مرغ و همسرم به شدت به کبوتر علاقه داره و کلی کبوتر. ماشاالله تو خونه باغ وحش داریم برا خودمون. ولی من دلم براسگمون تنگیده

كلا حيوونا خيلي حس ادما رو ميگيرن همه فكر ميكنن سگا باهوش تر از گربه هان ولي برعكس هاوس گربه ها چند ...

😂😂😂😂😂😂یه سوال داشتم گربه همه ی نژاد هاش موهاشان زیاد میریزه چون احتمال اینکه بخوام در اینده گربه بگیرم هست و می خوام بدونم با روزانه شونه کردن و اینجور کار ها بهتر نمیشه؟