2777
2789
عنوان

خشك شدن شير تو روخدا جواب بدي

53 بازدید | 6 پست

٧روز به نوزادم شير دادم بعد عفونت شديد بعد از سزارين داشتم و بستري شدم شيرم به شدت كم شده و حتي نميا كسي ميدونه كه ميشه دوباره شير بدم ايا ممكن مثل روز اول بشه؟؟؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله عزیزم 

مایعات خیلی بخور

شیر افزا بگیر بخور

به نی نی هم بده مک بزنه خودش شیر رو زیاد میکنه

تند تند بده نی نی 

خودتم خیییییییلی خییییلی مایعات بخور

چای شیر ابمیوه 

غذاهای مقوی ابگوشت کباب

کنجد هم خیییلی موثره 

حلوا ارده بخور

انشالله رودی به حالت اول برمیگرده

اره عزیزم محاله که شیرت نیاد، بزار نوزادت همینجوری بمکه، حتما میاد، فکر نکن اولشم باید همینجوری بریزه اندازه نیاز نوزادت شیر داری، سینه هاتو ماساژ بده نزار سفت بشه، و حتما قطره ی شیر افزا بخر بخور با صبحانه ناهار و شامت، ۲۰ قطره تو یه لیوان اب بریز قندم حتما بریز توش چون رازیانه قندو پایین میاره خوشمزه هم میشه، لزومی نداره دلستر که میگن شیرو زیاد میکنه بخوری همین کافیه، غذاهای نفاخم نخور سیرو پیاز دارم نخور

منم اون اوایل اصلا شیرم نمیومد خیلی هم ناراحت بودم ولی یکی از فامیلامون گفت شیر افزا بخور خوب میشی

من شیرم کم شد در اثر همین قرص سفکسیم. دکتر بهم قرص متوکلو پر امید و قرص شیرافزای فنلین باریج داد واقعا تاثیر داره خیلی تحقیق کردم خیلی غذاها گفتن من خودم خیلی کم شیر بودم تقریبا خیلی چیزا روم اثر نمیکنه ولی اب هویج. عدسی. عرق رازیانه چای و اب هم زیاد میخورم ولی قرصرو حتما بگیر بخور دوباره سینت رگ میکنه من یکی دوتا خوردم