2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای چی خوبه پای مرغ?

خدایا ب حق همین ماه عزیز ناامیدم نکن خدایا من تا لحظه ی اخر بهت امید دارم ‌.به کرمت به بزرگیت به مهربونیت ایمان دارم .یا حسین  یا کشتی نجات عالم دست منم بگیر آقا .یا علمدار کربلا یا باب الحوائج ناامیدم نکن .یا علی اصغر  با دستای کوچولوت گره ی زندگی من و باز کن😪.اللهم اُنشدک بدم المظلوم ....      دوستان توسل کنید به ائمه خیلی مشکل گشاهستن و بزرگوارخدا جوووووووونم شکرت .خیلی مهربونی 😘😘اون حاجتمم میدی😢خودت میدونی چه حالی دارم😭

یه دونه برگ بو همراه سیرو پیاز و زردچوبه نمک وفلفل  دلمه ای بزار بپزه وقتی ک‌ه پخت میتونی استخوناشو دربیاری و میکس کنی حالت ژله ای میگیره  بسته کنی واسه سوپ و غذاهای مختلف سرشاز کلسیمه برگ بو بزار تا بوی مزاحمشو بگیره خاصیتم داره  طعم‌غذاتو تغییرنمیده فقط بوگیره 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن

من فقط تو سوپ میریزم اما زنداییم میریزه تو زود پز بعد که خوب جوشید عصارشو میگیره و فریز میکنه برا بچه هاش..

ناخن هاشم با چاقو ببر اینم عضه داره😐

😔من یقین دارم این بار خدا منو دست خالی از بیمارستان بیرون نمیفرسته واین دفه بچمو بغل میگیرم 🙏 بگو الهی آمین 🙏                                 💔 مادر دو فرشته آسمانی💔

من الان دارم درست میکنم 

بریزش تو زودپز حتما بعد آب و رب و ترخون خشک و نمک و فلفل و خیلی کم ادویه بهش بزن یک ساعت بمونه میپزه بو هم نمیده نگران ناخن هاشم نباش بعد ک پخت میتونی بکنیش

من بعد با آبی ک ازش میمونه سوپ درست میکنم

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی

حداقل پاک کرده شو میگرفتی اینو ناخنشو بزن از بند اول بعد ابجوش بزار یه لحظه بیانداز تو ابجوش دربیار پوست اولشو که زرده وکلفته دربیار بعد بپز

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
بجز سوپ تو چی میشه ریخت

تو عدسی لوبیا غذاهای اینجوری