2777
2789

سلام یه برادر دارم که درس خونده و خدمت رفته اما هر جا رفت برای کار جایی نیرو نخواستن الان یجا میره سرکار ماهی دو میلیون میگیره. خونه و ماشین که نداره بابامم بهش کمکی نمیکنه.

خداییش اخلاقش خوبه اما خیلی براش غصه میخورم.سنش هم 28 سالشه.

بنظرتون جوونهایی مثل داداش من تو اینهمه گرونی چجوری میتونند ازدواج کنند؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ جوره

من یه پسر عمو دارم ۳۴ سالشه شاید هم بیشتر هنوز هم مجرده و خواهد ماند

اتفاقا یه پسر دایی دارم ۲۸ سالشه اونم مجرده و اصلا شرایط ازدواج نداره با اینکه سرکار میره

اثر انگشت ما ...از قلب‌هایی که لَمسشان کرده‌ایم ؛هیچ وقت پاک نمی ‌شود ...!                                                                    آنشرلی هستم با موهای مشکی  ...  عاشق کتاب ^_^                        عشق زیباست و حرمت دارد...

مشکل همه هس‌

منم برادرم همین شرایطش پدرم خونه داره بهش بده ولی نمیخاد دوس داره مستقل شه ولی سخته با حقوق کارمندی چ جوری ازدواج کنه 

بدش نمیاد ازدواج کنه ولی من میگم اخه ن خونه ن ماشین ن پسنداز داری 

واین ک زود فعلا براش متولد ۷۵

خواهر جان الان کلللللللی لیسانس و فوق و دکتراااای بیکار داریم همه هم دنبال اینن که کار دفتری داشته باشن درحالیکه پسری که درسم بعصا نخنونده رفته فن و مهارت یاد گرفته بازم یه کار و اب باریکه داره ناراحت نشو ولی مرد کلا باید یه فنی یه مهارتی چیزی بلد باشه تا گلیم خودشو از اب بکشه بیرون و البته جربزه همه که بابای پولدارو حاجی بازاری و مایه دار که ندارن البتع میدونم شرایط سخت شده ولی این سختی  رو همه تاثیر گذاشته

کاربران اقا نه ریپلای کنین نه تو تاپیکم بیان   

خب فعلا نباید به ازدواج فکر کنه ،حد اقل تا دو سال 

بعد باید دید برای کدوم شهری ؟ کرایه خونه سمت شما چقدره ؟ 

بعد ازدواج هم ۵۰ میلیون وام میدن 

میتونه یه دختر قانع بگیره ، یه دختر تو شرایط مالی خودش ،که همدیگه رو درک کنن 

اگه بتونه پولاشو جمع کنه ، یه ماشین بگیره بره اسنپ ، یا کلا یه شغل دوم ، خیلی خوبه

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩

میگم داداشت  احیانا خودت نیسی؟؟؟؟؟

متولد ۷۰ میشه ۲۸ ۲۹ دیگ 

اِن شاءالله همگی حاجت روا بشیم..یه آمین بگو❤👇خدا جونم میشه منم لایق مادر بودن بدونی ..؟🙁  دلم حس مادر بودن میخواد.. حس بارداری.. حس مراقبت از یه کوچولویی که دنیامونه..حس شب بیداریای یه مادر..حس مادری حس مادری حس مادری..دوسدارم زودتر تجربش کنم..خدایا به حق فاطمه الزهرا این اولین و آخرین سقطم باشه..لطفا هیچ مادری رو با بچه تو شکمش امتحان نکن...خدایا منم ببین دل من و شوهرمم شاد کن.. خیلی تنهام خدا...لطفا❤   ای کاش هرچه زودتر دامن همه منتظرا سبز بشه😍😍لطفا اگه منو تو تاپیکای خیانت دیدین تذکر بدین بهم ممنونم❤
باید خودشون رو پای خودشون بایستند یه خورده پول جمع کنند ک بتونن خونه کرایه کنند طلا سبک بگیرند عر ...

وامم بگیرند خوبه 

کاربران اقا نه ریپلای کنین نه تو تاپیکم بیان   

با بدبختي

پدرشوهر من خاك برسرش وضع ماليش عاليه

شوهرمم از بچگي براش كار كرده بود

موقع ازدواج كه شد فقط اومد خواستگاري

بقيشو از ترس اينكه پولاي نكبتش خرج نشه يا يه واحد بده پسرش قطع رابطه كرد

حتي عروسي ام نيومدن

الان اگه ببينمش جايي تف تو چشاش ميكنم

از همينجا ميگم خااااااك برسرت

پولات و خونه هات بمونه برا سر قبرت👊

دوسدارم متفاوت باشم٩٩/٧/١٠ انشاا... تاپيك ميزنم و از خوشي زياد نيشم بسته نميشه          بلند بگو الهي آمين👌

ی دختر مهربون و صبور و با مدیریت پیدا کنین براش 

خودشونم آسون بگیرن   فقط وسایل ضروریو بخرن   ی جشن کوچیک یا ماه عسل برن و زندگیو شرو کنن

همین وام ازدواج و وامای کوچیک بردارن و زندگی کنن 

دلیلای طلاق چقد آبکی شده.. متاسفم برا بیفکرایی ک برا حل مشکل فقد ی راه بد ب ذهنشون میرسه،، بابا یکم خلاقیت بخرج بده برا زندگیت😒😒
خب بنظرت باید چیکار کنند؟

به نظر من با این شرایط همین جور مجرد بمونن خیلی دردسرش کمتره

اثر انگشت ما ...از قلب‌هایی که لَمسشان کرده‌ایم ؛هیچ وقت پاک نمی ‌شود ...!                                                                    آنشرلی هستم با موهای مشکی  ...  عاشق کتاب ^_^                        عشق زیباست و حرمت دارد...