2777
2789
عنوان

خواستگارم

356 بازدید | 26 پست

سلام من یه خواستگار خوب دارم که از آشناهای دوره... بعد ایشون چند سال پیش یه دختری رو با اطلاع خانواده صیغه ۹۹ ساله کردن و فکر میکنم با هم زندگی هم کردن ... ولی عقد دائم نکرده بودن.. بعدش اون دختر گفت از ایران بریم که ایشون قبول نکرد و از هم جدا شدن و دختره رفت خارج از کشور ... ایشون کارمند بانک هستن و خیلی شرایط خوبی دارن... از لحاظ اخلاق و رفتار و تحصیلات واقعا خوبن و با شخصیت و خونواده خیلی خوبی هم دارن.. یه مدتیه خانوادشون روم تمرکز کردن... منم مجردم و تاحالا ازدواج نکردم... اگه شما جای من باشید قبول میکنید یا نه ؟؟

به هیچ وجه قبول نمیکنم

تراژدی زندگی اینه که زود پیر میشی و دیر عاقل . آدم ها شبیه هم عمر نمیکنندیکی زندگی میکنه و یکی تحمل . پت و مت احمق نبود تنها یاد گرفته بودن برای رسیدن به هدفشون باید تلاش کنند و مهم نبود چقدر تلاش کنن مهم این بود که در آخر به خواستشون میرسیدن . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اصلا 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 

نه اصلا فکر نمیکنی بعدا فیلش یاد هندستون کنه 

بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن