2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا تمام آزمایشایی که هم خودم هم همسرم دادیم گفتن مشکل خاصی نیس اره عزیزم واسه بچه اوله

وای درکت میکنم بخدا منم مشکل انچنانی ندارم ی کوچولو تنبلی دارم ک اونم مشکل حادی نیس ولی نمیشه 

والا تمام آزمایشایی که هم خودم هم همسرم دادیم گفتن مشکل خاصی نیس اره عزیزم واسه بچه اوله

پری هات منظمه ؟تاریخ تخمک گزاریتو باکیت مشخص کن چن روز قبلو بعدش یکروز درمیون نزدیکی داشته باشین ان شالله ک جواب میگیرین 

وینامین بخورینو واس تقویت اسپرم تو گوگل سرچ کن ببین چی خوبه . سیاهدانه و عسلم فراموش نکن عالین حتما رحمت سرده 

پری هات منظمه ؟تاریخ تخمک گزاریتو باکیت مشخص کن چن روز قبلو بعدش یکروز درمیون نزدیکی داشته باشین ان ...

پریودیم معمولا هر ۳۵ روز مگه اینکه دو سه روزی عقب جلو بیفته

تاریخ تخمک گذاریمم دیگه از رو علائم تشخیص میدم 

وینامین بخورینو واس تقویت اسپرم تو گوگل سرچ کن ببین چی خوبه . سیاهدانه و عسلم فراموش نکن عالین حتما ...

اره گرمیجات زیاد میخوریم

نمیدونم رحمم سرده یا نه ولی در کل طبع خودم گرمه

پریودیم معمولا هر ۳۵ روز مگه اینکه دو سه روزی عقب جلو بیفته تاریخ تخمک گذاریمم دیگه از رو علائم تشخ ...

عزیزم من خودم تاحالا از کیت استفاده نکردم با ماشین حساب میفهمم راستی وضعیت فولیکولات چطوره 

خوبه اگه پریودت منظمه ان شالله زود جواب میگیری 

ولي زيادم ب منظمي ربطي نداره واسه بارداري قبلم بيشتر از يكسال اقدام بوديم نشد ك تشد تا دارو خوردم ولي اينسري وضعيت فوليكولا بدتره متاسفامه اميدرا م جواب بده داروها