2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سه روزه من شنبه تخمک کشی کرده بودم پنج شنبه یکی از جنیام گفتن پنج روزه بود سه شنبه ی ها س روزه

برای تعیین جنسیت آی وی اف کردی گلم؟

هزینه ش چقدر شد؟

نی نی هات دوقلو شدن؟

بیستون هیچ،دماوندم اگر سد بشود...هدفم قسمت من بوده و باید بشود✌🏻🍃 برای خوشبختی هممون یه صلوات بفرست :) 💜
برای تعیین جنسیت آی وی اف کردی گلم؟ هزینه ش چقدر شد؟ نی نی هات دوقلو شدن؟

نه من همسرم ضعیف بود

کلا ۱۶تومن نه تا جنین شد هشت تاش س روزه ی دونه پنج روزه دکترم یدونه رو انتقال داد الانم دخترم خوابیده 

ان شاالله روزیت بشه دل درد داره وول میخوره 

نه من همسرم ضعیف بود کلا ۱۶تومن نه تا جنین شد هشت تاش س روزه ی دونه پنج روزه دکترم یدونه رو انتقال ...

من همسرم واریکوسل داره ولی فعلا اقدام نکردیم

میخوام تعیین جنسیت کنم

بیشتر از یدونه انتقال نمیدن ینی؟

من میخوام دوقلو بشههه😣😍

بیستون هیچ،دماوندم اگر سد بشود...هدفم قسمت من بوده و باید بشود✌🏻🍃 برای خوشبختی هممون یه صلوات بفرست :) 💜
نه من همسرم ضعیف بود کلا ۱۶تومن نه تا جنین شد هشت تاش س روزه ی دونه پنج روزه دکترم یدونه رو انتقال ...

عزیزم منم میخام ای وی اف کنم ولی میترسم میشه منوراهنمای کنی؟عزیزم من شنیدم بعدازتخمککشی زودانتقال ندین میگفت بزارین اثرداروهاوعمل تخمککشی ازبین بره بعدانتقال بدین دکترمن میگه جنین سه روزه روازکورومزوم میگیریم میفرستیم ازمایشگاه براتعین جنسیت میگفت ۲روزطول میکشه تاجواب ازمایش میادبراجنسیتش بعد۵روزه انتقال میدیم البته این برای ماکه تعین جنسیت میحاستیم لینطوری بودبرای شماجنین ۳روزه انتقال میدن توروخداراهنمایم کن

مامان خیلی دوست دارم ای کاش فقط یکباردیگه بتونم بغلت کنم خیلی دلم برای دستات وصدات وخنده هات تنگ شده اصلاباورم نمیشه که دیگه نیستی😭
من همسرم واریکوسل داره ولی فعلا اقدام نکردیم میخوام تعیین جنسیت کنم بیشتر از یدونه انتقال نمیدن ین ...

عزیزم من اصفهانم پبش دکترمحمدحسین نصراصفهانی براای وی اف رفتم چرادوتاانتقال میدن اماسه تاجنین نه خیلی سختگیری میکنن برای سه تا

مامان خیلی دوست دارم ای کاش فقط یکباردیگه بتونم بغلت کنم خیلی دلم برای دستات وصدات وخنده هات تنگ شده اصلاباورم نمیشه که دیگه نیستی😭
من همسرم واریکوسل داره ولی فعلا اقدام نکردیم میخوام تعیین جنسیت کنم بیشتر از یدونه انتقال نمیدن ین ...

چرا عزیزم انتقال میدن منم همسرم واریکوسل داشت عمل کرد تغییر نکرد ای وی اف کردیم

عزیزم میشه بگی کدوم سهری ودکترت کیه؟

عزیزم من اصفهانم پبش دکترمحمدحسین نصراصفهانی براای وی اف رفتم چرادوتاانتقال میدن اماسه تاجنین نه خیل ...

مرسی عزیزم

خدا کنه طبیعی باردار شم میخوام زیر نظر دکتر قرص محرک تخمک گذاری بخورم واسه دو قلو شدن

ولی همسرم واریکوسل داره میترسم اصن باردار نشم طبیعی😭واسه همین افتادم به فکر ای وی اف و اینا

عزیزم منم میخام ای وی اف کنم ولی میترسم میشه منوراهنمای کنی؟عزیزم من شنیدم بعدازتخمککشی زودانتقال ند ...

من هایپر شدم بعد تخمک کشی تعداد تخمکام بیست تا بود بخاطر اون س ماه بعد انتقال دادم

من تعیین جنسیت نکردم عزیزم پروسه شو نمیدونم