2777
2789
چرا عزیزم انتقال میدن منم همسرم واریکوسل داشت عمل کرد تغییر نکرد ای وی اف کردیم

واریکوسلش گرید چند بود؟

مال همسر من هر دو طرفه گرید یکه

خیلی میترسم

یبار باردار شدم تو دوران عقد مجبورم کردن سقط کنم کیترسم دیگ نتونم مادر شدن رو تجربه کنم😭😭😭۹ ماه گذشته هنوز افسرده ام

بیستون هیچ،دماوندم اگر سد بشود...هدفم قسمت من بوده و باید بشود✌🏻🍃 برای خوشبختی هممون یه صلوات بفرست :) 💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واریکوسلش گرید چند بود؟ مال همسر من هر دو طرفه گرید یکه خیلی میترسم یبار باردار شدم تو دوران عقد ...

نگران نباش پس میشی برا هرکس متفاوته من همسرم کلا ضعیفم بود بعد پنج سال اقدام رفتیم ای وی اف تازه کلی سنتی وصنعتی دارو اینا استفاده کردیم نشد

تهران ابن سینا میرفتم دکتر انصاری پور

عزیرم بنطرت اگه من ای وی اف کنم براتعین جنسیت باردارمیشم؟خودم وهمسرم هیچ مشکلی نداریم فقط برای تعین جنسیت میخایم ای وی اف کنیم دوتادختردارم خیلی میترسم اینقدرهزینه کنیم وباردارنشم مراحل تعین جنسیت هم بامراحلی که شماروای وی اف کردن فرقی نداره فقط قبل ازاینکه جنین روواردرحم مادرکنن یه ازمایش میگیرن که جنسیتشومتوجه بشن ومیشه بگیدقبل ازای وی اف چع داروهای برای تقویت خودتون وهمسرتون دادن؟

مامان خیلی دوست دارم ای کاش فقط یکباردیگه بتونم بغلت کنم خیلی دلم برای دستات وصدات وخنده هات تنگ شده اصلاباورم نمیشه که دیگه نیستی😭
عزیرم بنطرت اگه من ای وی اف کنم براتعین جنسیت باردارمیشم؟خودم وهمسرم هیچ مشکلی نداریم فقط برای تعین ...

گرفتن یا نگرفتنش دست خداست

خب ضخامت اندمتریوز تاثیر داره استراحت تغذیه داروهم هرچی دکتر داد استفاده کردم