جخ مدیر استارتر عضویت: 1399/04/07 تعداد پست: 1342 عنوان خانوما آی وی اف کردم جنینای من چندروزه هستن؟ 170 بازدید | 20 پست من یکشنبه تخمک کشی کردم پنجشنبه انتقال دادم .جنینام چندروزه اس به نظرتون 1399/06/05 | 16:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sinzed عضویت: 1399/05/11 تعداد پست: 2516 عزیزم برای تعیین جنسیت کردی؟هزینه ش چقدر شد؟ بیستون هیچ،دماوندم اگر سد بشود...هدفم قسمت من بوده و باید بشود✌🏻🍃 برای خوشبختی هممون یه صلوات بفرست :) 💜
چگووش عضویت: 1398/10/10 تعداد پست: 9047 جنین۳روزه انتقال میدن خواهشاا پیامک خصوصی منو ببین اصلا پیامی نیومده خسته شدممممم چی کارش کنم؟
مامان_سیدعلی_جووووون عضویت: 1394/08/11 تعداد پست: 5038 سه روزه من شنبه تخمک کشی کرده بودم پنج شنبه یکی از جنیام گفتن پنج روزه بود سه شنبه ی ها س روزه
sinzed عضویت: 1399/05/11 تعداد پست: 2516 سه روزه من شنبه تخمک کشی کرده بودم پنج شنبه یکی از جنیام گفتن پنج روزه بود سه شنبه ی ها س روزه برای تعیین جنسیت آی وی اف کردی گلم؟هزینه ش چقدر شد؟نی نی هات دوقلو شدن؟ بیستون هیچ،دماوندم اگر سد بشود...هدفم قسمت من بوده و باید بشود✌🏻🍃 برای خوشبختی هممون یه صلوات بفرست :) 💜
مامان_سیدعلی_جووووون عضویت: 1394/08/11 تعداد پست: 5038 برای تعیین جنسیت آی وی اف کردی گلم؟ هزینه ش چقدر شد؟ نی نی هات دوقلو شدن؟ نه من همسرم ضعیف بودکلا ۱۶تومن نه تا جنین شد هشت تاش س روزه ی دونه پنج روزه دکترم یدونه رو انتقال داد الانم دخترم خوابیده ان شاالله روزیت بشه دل درد داره وول میخوره
sinzed عضویت: 1399/05/11 تعداد پست: 2516 نه من همسرم ضعیف بود کلا ۱۶تومن نه تا جنین شد هشت تاش س روزه ی دونه پنج روزه دکترم یدونه رو انتقال ... من همسرم واریکوسل داره ولی فعلا اقدام نکردیممیخوام تعیین جنسیت کنمبیشتر از یدونه انتقال نمیدن ینی؟من میخوام دوقلو بشههه😣😍 بیستون هیچ،دماوندم اگر سد بشود...هدفم قسمت من بوده و باید بشود✌🏻🍃 برای خوشبختی هممون یه صلوات بفرست :) 💜
nonbrngi عضویت: 1398/08/04 تعداد پست: 1751 نه من همسرم ضعیف بود کلا ۱۶تومن نه تا جنین شد هشت تاش س روزه ی دونه پنج روزه دکترم یدونه رو انتقال ... عزیزم منم میخام ای وی اف کنم ولی میترسم میشه منوراهنمای کنی؟عزیزم من شنیدم بعدازتخمککشی زودانتقال ندین میگفت بزارین اثرداروهاوعمل تخمککشی ازبین بره بعدانتقال بدین دکترمن میگه جنین سه روزه روازکورومزوم میگیریم میفرستیم ازمایشگاه براتعین جنسیت میگفت ۲روزطول میکشه تاجواب ازمایش میادبراجنسیتش بعد۵روزه انتقال میدیم البته این برای ماکه تعین جنسیت میحاستیم لینطوری بودبرای شماجنین ۳روزه انتقال میدن توروخداراهنمایم کن مامان خیلی دوست دارم ای کاش فقط یکباردیگه بتونم بغلت کنم خیلی دلم برای دستات وصدات وخنده هات تنگ شده اصلاباورم نمیشه که دیگه نیستی😭
nonbrngi عضویت: 1398/08/04 تعداد پست: 1751 من همسرم واریکوسل داره ولی فعلا اقدام نکردیم میخوام تعیین جنسیت کنم بیشتر از یدونه انتقال نمیدن ین ... عزیزم من اصفهانم پبش دکترمحمدحسین نصراصفهانی براای وی اف رفتم چرادوتاانتقال میدن اماسه تاجنین نه خیلی سختگیری میکنن برای سه تا مامان خیلی دوست دارم ای کاش فقط یکباردیگه بتونم بغلت کنم خیلی دلم برای دستات وصدات وخنده هات تنگ شده اصلاباورم نمیشه که دیگه نیستی😭
مامان_سیدعلی_جووووون عضویت: 1394/08/11 تعداد پست: 5038 من همسرم واریکوسل داره ولی فعلا اقدام نکردیم میخوام تعیین جنسیت کنم بیشتر از یدونه انتقال نمیدن ین ... چرا عزیزم انتقال میدن منم همسرم واریکوسل داشت عمل کرد تغییر نکرد ای وی اف کردیم
nonbrngi عضویت: 1398/08/04 تعداد پست: 1751 نه من همسرم ضعیف بود کلا ۱۶تومن نه تا جنین شد هشت تاش س روزه ی دونه پنج روزه دکترم یدونه رو انتقال ... عزیزم میشه بگی کدوم سهری ودکترت کیه؟ مامان خیلی دوست دارم ای کاش فقط یکباردیگه بتونم بغلت کنم خیلی دلم برای دستات وصدات وخنده هات تنگ شده اصلاباورم نمیشه که دیگه نیستی😭
sinzed عضویت: 1399/05/11 تعداد پست: 2516 عزیزم من اصفهانم پبش دکترمحمدحسین نصراصفهانی براای وی اف رفتم چرادوتاانتقال میدن اماسه تاجنین نه خیل ... مرسی عزیزمخدا کنه طبیعی باردار شم میخوام زیر نظر دکتر قرص محرک تخمک گذاری بخورم واسه دو قلو شدنولی همسرم واریکوسل داره میترسم اصن باردار نشم طبیعی😭واسه همین افتادم به فکر ای وی اف و اینا بیستون هیچ،دماوندم اگر سد بشود...هدفم قسمت من بوده و باید بشود✌🏻🍃 برای خوشبختی هممون یه صلوات بفرست :) 💜
مامان_سیدعلی_جووووون عضویت: 1394/08/11 تعداد پست: 5038 عزیزم منم میخام ای وی اف کنم ولی میترسم میشه منوراهنمای کنی؟عزیزم من شنیدم بعدازتخمککشی زودانتقال ند ... من هایپر شدم بعد تخمک کشی تعداد تخمکام بیست تا بود بخاطر اون س ماه بعد انتقال دادممن تعیین جنسیت نکردم عزیزم پروسه شو نمیدونم