2777
2789
عنوان

انتخاب رشته

86 بازدید | 7 پست

سلام وقتتون بخیر 

امیدوارم حالتون خوب باشه 

لطفا راهنمایی کنید 

و اگه دلیل هم داشته باشید خیلی ممنون میشم

تعداد رای : 12
نظرسنجی
دبیری
12
100%
علوم ازمایشگاهی
0
0%
هیچ کدام
0
0%
من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم    ممنونم عزیزان  
دبیری عزیزم علوم آز استخدامی کم داره.بعد از گذروندن طرح احتمالا تمدید نکنن و بشینی خونه.چون باید طر ...

ممنونم بابت وقتی ک قرار دادید 

خودم هم از هر طرف نگاه میکنم می بینم دبیری بهتر هست 

اما ی چیزی هست که اندکی مستاصلم میکنه 

اونم اینع که نمیشه در دوارن تعهد ادامه تحصیل داد 

من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم    ممنونم عزیزان  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم بابت وقتی ک قرار دادید  خودم هم از هر طرف نگاه میکنم می بینم دبیری بهتر هست  اما ...

خواهش میکنم.علوم آز هم اگر تعهدی باشی فقط همون بار اول میتونی ارشد بدی

رشته های تعهدی رو اگر بار اول قبول بشی امکان ادامه تحصیل هست

خواهش میکنم.علوم آز هم اگر تعهدی باشی فقط همون بار اول میتونی ارشد بدی رشته های تعهدی رو اگر بار او ...

راجب پزشکی میدونستم تعهدیش اینطوره 

ولی سایرین رو نمیدونستم

کمک بزرگی بهم کردید

شما مطمئن هستید برای دانشگاه فرهنگیان هم صدق میکنه؟

راجب پزشکی میدونستم تعهدیش اینطوره  ولی سایرین رو نمیدونستم کمک بزرگی بهم کردید شما مطمئن هس ...

تا اونجایی که من اطلاع دارم اینطور هست

فقط یک بار میشه ارشد داد

باز بیشتر تحقیق کنید  

تا اونجایی که من اطلاع دارم اینطور هست فقط یک بار میشه ارشد داد باز بیشتر تحقیق کنید    

به هر حال از لطف و کمک و توجه شما ممنونم دوست گرامی😍😇