2777
2789
عنوان

دارم نامزد میکنم چندماه دیگه اما یه مشکلی دارم...

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 34 پست

من نمیدونم چجوری رفع میشه اما این خط ها همیشه هست الانم بره بعد زایمانت دوباره میاد 

دلیل نداره همسرت رو حساس کنی

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه بار داشت درمورد پوست یکی از بچه های باشگاهشون حرف میزد ه اینطوری شده بود...با انزجااار کامل صحبت ...

خب کجات داری این هارو؟بنظرم تو دوره نامزدی نشونش بده قبل عقد

کامنت من نظر منه ریپلای نکن چون قرار نیست همه مثل شما فکر کنن

همچین مردی زندگی رو برات جهنم میکنه مدام میخواد بهت تذکر بده کمتر بخور ورزش کن چاق شدی

لاغر شدی

پوستت شل وسیاه شده

شکمت وپهلوت قلمبیده شده

سینت و رونت شل وافتاده شده

مردی که در مورد بدنت اظهار نظر میکنه به درد زندگی آروم ولذت بخش نمیخوره

مدام توی استرسی

❤لالا لالا به روی شونه ام بخواب بخواب امشب تو ای دخترِ مهتاب لالا لالا گلم ای بهترینم همیشه واسه تو عاشق ترینم لالا لالا میگم بارون نم نم نیفته از چشات قطره شبنم لالا لالا گل سرخم لالایی ناز دخترِ مامان؛ گونه حنایی بخواب دردونه من وقت خواب شدهمه دلخوشی هام نذر چشات شد❤️(ژوانم)

خواهر پس فردا حامله میشی کل بدنت تغییر میکنه اون موقع چی اگه همچین آدمیه بنظر تجدید نظری کن روی تصمیمت واقعا چرا انقدر اعتمادبنفستو میاری پایین همه آدما این خط هارو دارن هیچ کس بی عیب نیست 

عزیزم من یه روش رو تو یکی از تاپیکای همین جا دیدم، 

ولی خودم هنوز انجام ندادم.

حالا بت میگم دوست داشتی امتحان کن

یاد پدرم افتادم که می گفت: نه با کسی بحث کن، نه از کسی انتقاد کن. هر کی هر چی گفت بگو حق با شماست و خودت را خلاص کن. آدم ها عقیده ات را که می پرسند، نظرت را نمی خواهند، می خواهند با عقیده ی خودشان موافقت کنی. بحث کردن با آدم ها بی فایده است.

عزیز دلم بیشتر فکر کن و یا حداقل در موردش باهاش صحبت کن شاید واسه تو حساس نباشه 

بعدشم دوست خوبم بعد ازدواج تو زایمان داری و کلی مسائل که ممکنه برا بدنت پیش بیاد 

خودت رو دوست داشته باش و به بدنت احترام بذار زیبایی خیلی چیز خوبیه ولی این که مدام به این فک کنی که الان برم چه کاری انجام بدم رو بدنم طرف خوشش بیاد معقولانه نیست

نور خواهی مستعد نور شو.... 

اینو اون خانمی که تاپیک زده بود گفته بود که :

(این روش عالیه و خواهرش امتحان کرده محو شده و خودمش)

والا دیگه الله اعلم

یه استکان پودر قهوه+سه قاشق روغن نارگیل+ سه قاشق نمک دریا

اینا رو خوب هم بزنید یکنواخت شه هفته ای دوبار وقتی رفتید حموم و پوستتون حسابی مرطوب شد به مقدار لازم ازش بردارید ۱۰،۱۵ دقیقه اونجاییکه ترک داره دورانی ماساژ بدین بعد ۲،۳ دقیقه بذارید بمونه بلدش با اب ولرم بشورید

یاد پدرم افتادم که می گفت: نه با کسی بحث کن، نه از کسی انتقاد کن. هر کی هر چی گفت بگو حق با شماست و خودت را خلاص کن. آدم ها عقیده ات را که می پرسند، نظرت را نمی خواهند، می خواهند با عقیده ی خودشان موافقت کنی. بحث کردن با آدم ها بی فایده است.
عزیزدلم اول مبارک باشه ایشالا خوشبخت شی  ولی ب نظرت چنین آدمی جای فکر بیشتر نداره؟ چون فقط ا ...

میدونید ممکنه حتی بهش بگم بگه که مهم نیست و اشکال نداره اما میدونم چقدر حساسه رو این چیزا بخاطر همین خجالت میکشم

روی سینه و پهلو و رونام هست مال دوره بلوغمه مال 7 8 سال پیشه کمر تر شده اما اعتماد  نفسمو کشته

دوره بلوغ واسه چی باید اینجوری بشه ؟اولا اینکه خودت باید اعتماد به نفس داشته باشی دوما اگه همسرت آدم چشم پاکی باشه پس تاحالا چیزی ندیده که بدون چطوره و اصلا متوجه اونا نمیشه سوما هرکسی یه عیب و ایرادی داره همه که زیبای مطلق نیستن  

**اللهم عجل لولیک الفرج**
میدونید ممکنه حتی بهش بگم بگه که مهم نیست و اشکال نداره اما میدونم چقدر حساسه رو این چیزا بخاطر همین ...

خجالت نکش چون اگه ی درصد واقعا از ته دل بخوادتا براش مهم نیس اصن

دختری عکاس تا حدودی نقاش 😁