2777
2789
عنوان

خواستگار پزشک!

| مشاهده متن کامل بحث + 2957 بازدید | 111 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااای نگو اینطور دلیل نمیشه چون برای تو نیومدا اون الان خوشبخته من شک ندارم تو خیلی خوشبخت میشیییی ع ...

ممنون عزیز دلم 

اخه من قصد ازدواج دارم به خاطر اونه 

اصلا هم خاستگار ندارم

من از طرف جامعه پزشکی ازت معذرت میخوام بی لیاقتن

آره جدا از شوخی ، منم احساس،میکنم اکثر پزشکها و استادها خیلی روشون بازه و سرگوش شون میجنبه و از بالا نگاه میکنن درسته خودم عاشق قشر تحصیلکرده و موفقم ولی واقعیت اینه

وااای نگو اینطور دلیل نمیشه چون برای تو نیومدا اون الان خوشبخته من شک ندارم تو خیلی خوشبخت میشیییی ع ...

من چی ؟ حس ششمی هستی؟به نظرت من کی باردار یشم؟

رب لا تذرنی فردا وانت خیرالوارثین...رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه إنک انت سمیع الدعا...
ببین من خودم پزشکم پسرای پزشک انقدر دور و برشون دختر هست که انتخاب کنن پزشکی که خودش انتخاب نکرده و ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

عزیزم شاید رفتارش فرق داره شاید رفت و آمد و آشنای بیشتری دارن  شاید معرف دارن  خودتو با ...

اخه واقعا همه چیمون خیلی نزدیک به همه حتی طرز پوشش و برخوردمون من ادم اجتماعی هستم