2777
2789

از سوتی هاتون بگید یکم بخندیم

حالا تو تو این کرونا و گرونی و قیمت دلار اومدی داری امضای منو میخونی   واقعا بیکارید  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه خاطره یادم میاد فقط معاونمون سوم دبیرستان اومد سر کلاسمون به من گفت فلانی تو عامل شلوغی این کلاسی همه معلما ازت مینالن میگن خیلی شلوغی بعد منم خیلی جدی و عصبانی از اینکه اینجور گفته برگشتم گفتم واااا خانوم دروغ میگن من کلا یا سر کلاس خوابم یا دارم خوراکی میخورم اصن وقت نمیکنم با کسی حرف بزنم که بخوام شلوغم باشم😐بعد معاونه دیگه هیچی نگفت فقط با تاسف نگام کرد و رفت😂

یه بار قرار بود بریم اردو کلاس چهارم بودیم منو یکی از دوستام ررفتیم دوغ بخریم به فروشنده گفتیم دوغ گوز دار دارید  

حالا تو تو این کرونا و گرونی و قیمت دلار اومدی داری امضای منو میخونی   واقعا بیکارید  
میخاستیم اون روز کلاس تاریخو کنسل کنیم به معلم گفتیم خودمون میخونیم اون قسمت درسو تو خونه. گفت اگه خ ...

شنید؟😐🤣

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت

تو کلاس زبان بودیم ترم های اول بود داشتیم یع بازی میکردیم تیچر یه جمله میگفت ماباید اون جمله رو با کاغذ هایی که داشتیم مرتب میکردیم تیچر گفن go to school من به دوستم گفتم هستی من گو رو پیدا کردم تو اسکول پیدا کن  

مدرسه ما دو طبقه بود همیشه مینشستیم رو نرده سر میخوردیم تا پایین.مدیرم دعوا میکرد.یه بار سر خوردم اومدم پایین افتادم جلوی پای مدیر پاشدم فرار کردم

خدا جون مواظب عشقام باش(شوهرم  پسرام  خونوادم)