2777
2789

توروخدا اگ کسی اطلاعی دارع بگه موندم چیکار کنم 😭⁦❤️⁩🎈

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب ضربان دارد❤️💙میشه لطفا ی صلوات بفرستید تا همه نی نی های دنیا سالم بیان بغل ماماناشون؟🥺💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چراامروز همه دارن ایفون میخرن.خبریه؟

من ایهانم ی مرد بی هویت یک ترامرد مردترازهرمردی میشه برای بدست اوردن جسم واقعیم ی صلوات بفرستی ؟ من همینم ، انتظار من دیگه ای نداشته باش چون من اینی هستم که هستم!
اخه شما ایفونو با سامسونگ مقایسه میکنی ؟؟ تن استیو جابز رو تو گور لرزوندی 😁

مقایسه نکردم

فقط خاستم نظر دوستان رو راجع به جفتشون از هر نظر بدونم 😐

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب ضربان دارد❤️💙میشه لطفا ی صلوات بفرستید تا همه نی نی های دنیا سالم بیان بغل ماماناشون؟🥺💚

ایفون se چنده دقیقا؟

من ایهانم ی مرد بی هویت یک ترامرد مردترازهرمردی میشه برای بدست اوردن جسم واقعیم ی صلوات بفرستی ؟ من همینم ، انتظار من دیگه ای نداشته باش چون من اینی هستم که هستم!
قطعا ایفون se

ولی چند جا ک رفتم میگفتن خوب نی😭😭😭

موندم چیکار کنم 😐😭

مقایسه نکردم فقط خاستم نظر دوستان رو راجع به جفتشون از هر نظر بدونم 😐

وقتی میگی کدوم بهتره تو ادبیات بهش میگن مقایسه 😁😁 

ولی ایفون قطعا بهتره چون سامسونگ به مرور زمان قابلیتهاش فرسوده میشه و از کیفیتش کم میشه مثلا کیفیت تاچش اما شما ایفون رو هرچندسال استفاده کنی کیفیتش پایین نمیاد .. 

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

ایفون se چنده دقیقا؟

۱۵ و نیم

۱۵ و نیم

11پرو چهل و دوسه تومنی هست اره؟