2777
2789

منم از اول ویار نداشتم تازه بچمم دختره الان هجده هفته ام

همه که قرار نیست مثل هم باشن

خوشحالی ینی روز تولد پسرت بفهمی دوباره داری مامان میشی 😍🤗                                                                                               خدایا مواظب پسرم و فندقی خانوم تو دلم باش 🥰💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من وحشتناک ویار داشتم تا چهار ماه داغون شدم تا یکم حالم خوب شد کمر درد عجیب داشتم پاهام فلج شده بود دوباره تو هفت ماهگی استفراغ هام شروع شد بعدش 31 هفته زایمان کردم و بچم نارس شد اصلا نفهمیدم حاملگی ام چی شد 

بعضی روزا اونقد بالا میارم ک با افت فشار کارم ب سرم میکشه. و اینکه نمیدونم از کی میتونم آشپزی کنمممم

ن من راحتم اشپزی میکنم فقط غذاهای خودمو نمیتونم بخورم فک کنم چون میپزم بوش میخوره سیر میشم دیگ

عزیزم یه سوال بپرسم از چندهفتگیت شکمت بالا اومد؟😍😄

من از ۱۵ دیگه قشنگ معلوم بود. الان دیگه گردالی شده😬نافمم زده بیرون😢😢

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

من از ۱۵ دیگه قشنگ معلوم بود. الان دیگه گردالی شده😬نافمم زده بیرون😢😢

ووی خدایا من لحظه شماری میکنم واسه اون لحظه ها😅😍

دعا کن منم به اون سن بارداری برسم😍😍😍

درواقع من اگه یه آرزو داشته باشم اونم تویی😍
😍😍😍😍واااای دخترررررر

اره خودمم کلی ذوق دارم 😍😍😍😍

خوشحالی ینی روز تولد پسرت بفهمی دوباره داری مامان میشی 😍🤗                                                                                               خدایا مواظب پسرم و فندقی خانوم تو دلم باش 🥰💞
ووی خدایا من لحظه شماری میکنم واسه اون لحظه ها😅😍 دعا کن منم به اون سن بارداری برسم😍😍😍

چشم رو هم بزاری میبینی اومده جلو😉😁 الان تا میتونی از راحت خوابیدن و رو کمر خوابیدن لذت ببر. که بعد خیلی سخت میشه😖

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

چشم رو هم بزاری میبینی اومده جلو😉😁 الان تا میتونی از راحت خوابیدن و رو کمر خوابیدن لذت ببر. که بعد ...

همینطوریش شبا خیلی اذیت میشم 

انشاالله بارداری خوبی پشت سربذاری دوستم😍

درواقع من اگه یه آرزو داشته باشم اونم تویی😍