سلام اگه کسی رو میشناسید که بچه دار نمیشن و هزینه درمان ندارن اطلاع بدین برن توی سایت برنامه سمت خدا ثبت نام کنن و هزینه درمان بگیرن تا انشاالله یه( یا علی گو)اضافه بشه . ثبت نام فقط یک روزه، فقط پنجشنبه ، هفتم محرم که نامگذاری شده به نام حضرت علی اصغر علیه السلام
یک آیه روی ضریح سرداب امام رضا نوشته شده که خیلی قشنگه:یریدون لیطفئوا نور الله بافواههم والله متم نوره و لو کره الکافرون:آنها می خواهند که نور خدا را با دهانشان خاموش کنند ولی خدا نورش را بیشتر میکند.هرچند که کافران خوششان نیاید.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
برای من هم دعا کنید خدا را شکر هزینه اش را دارم ولی دیگه خسته شدم از دکتر رفتن😔😔😔
یا امام حسین سه سال بود این موقعها کارهام را میکردم واسه سفر به بهترین نقطه دنیا،چه سخته که امسال اربعین ندارم،تو را به سه ساله ات قسم میدم برام پدری کنی و از خدا بخوای بهم یه بچه صالح و سالم بده و سال دیگه بیارمش پابوست،اگه امضام را خوندید دعام کنید🥺🥺
امشب شب حضرت علی اصغره، به همسایه ها غذا بده، توسل کن، ان شاالله در بهترین زمان ممکن خدا کلللی فرزن ...
الهی حاجتهات برآورده شه به بهترین نحو امشب حسابی دعام کن،خوب شد بهم گفتی ممنون از راهنماییت😘😘😘
یا امام حسین سه سال بود این موقعها کارهام را میکردم واسه سفر به بهترین نقطه دنیا،چه سخته که امسال اربعین ندارم،تو را به سه ساله ات قسم میدم برام پدری کنی و از خدا بخوای بهم یه بچه صالح و سالم بده و سال دیگه بیارمش پابوست،اگه امضام را خوندید دعام کنید🥺🥺