2777
2789

سلام اگه کسی رو میشناسید که بچه دار نمیشن و هزینه درمان ندارن اطلاع بدین برن توی سایت برنامه سمت خدا ثبت نام کنن و هزینه درمان بگیرن تا انشاالله یه( یا علی گو)اضافه بشه . ثبت نام فقط یک روزه، فقط پنجشنبه ، هفتم محرم که نامگذاری شده به نام حضرت علی اصغر علیه السلام

#طرح فرزندان غدیر

مهربان

یک آیه روی ضریح سرداب امام رضا نوشته شده که خیلی قشنگه:یریدون لیطفئوا نور الله بافواههم والله متم نوره و لو کره الکافرون:آنها می خواهند که نور خدا را با دهانشان خاموش کنند ولی خدا نورش را بیشتر میکند.هرچند که کافران خوششان نیاید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

https://samtekhoda.tv3.ir/ خدا به همه شیعه ها بچه های سالم و صالح بسیاااار بده ان شاالله

ممنونم مهربان جونم انشاءالله

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...

برای من هم دعا کنید خدا را شکر هزینه اش را دارم ولی دیگه خسته شدم از دکتر رفتن😔😔😔

یا امام حسین سه سال بود این موقعها کارهام را میکردم واسه سفر به بهترین نقطه دنیا،چه سخته که امسال اربعین ندارم،تو را به سه ساله ات قسم میدم برام پدری کنی و از خدا بخوای بهم یه بچه صالح و سالم بده و سال دیگه بیارمش پابوست،اگه امضام را خوندید دعام کنید🥺🥺
برای من هم دعا کنید خدا را شکر هزینه اش را دارم ولی دیگه خسته شدم از دکتر رفتن😔😔😔

امشب شب حضرت علی اصغره، به همسایه ها غذا بده، توسل کن،

ان شاالله در بهترین زمان ممکن خدا کلللی فرزند صالح و سالم قسمتتون کنه. 

منم دعا کنید...

امشب شب حضرت علی اصغره، به همسایه ها غذا بده، توسل کن، ان شاالله در بهترین زمان ممکن خدا کلللی فرزن ...

الهی حاجتهات برآورده شه به بهترین نحو امشب حسابی دعام کن،خوب شد بهم گفتی ممنون از راهنماییت😘😘😘

یا امام حسین سه سال بود این موقعها کارهام را میکردم واسه سفر به بهترین نقطه دنیا،چه سخته که امسال اربعین ندارم،تو را به سه ساله ات قسم میدم برام پدری کنی و از خدا بخوای بهم یه بچه صالح و سالم بده و سال دیگه بیارمش پابوست،اگه امضام را خوندید دعام کنید🥺🥺
مدارکو بررسی میکنن بعضیا وام قرض الحسنه یعنی بدون سود، بعضیا کمک بلاعوض. هردوشو دارن.

ممنونم عزیزم

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...
التماس دعا :)

عزیزم هرچقد روی گزینه ثبت نام متقاضیان دریافت تسهیلات طرح فرزندان غدیرمیزنم نمیشه

فقط گزینه بالاییش که گفته حمایت ومشارکت خیرین بازمیشه اون یکی بازنمیشه براثبت نام

خدایا توراسپاس میگویم آنچنان خاضعانه که درخورحقیری من است وآن قدرفراوان که سزاواربزرگی توست😙
عزیزم هرچقد روی گزینه ثبت نام متقاضیان دریافت تسهیلات طرح فرزندان غدیرمیزنم نمیشه فقط گزینه بالاییش ...

سلام، تو تاپیک نوشتم، اون قسمت ثبتنامش فردا باز میشه، فقط پنجشنبه، صبح تا شب. یادت نره.