2777
2789
عنوان

شما وقتی با شوهرتون دعوا میکنین ....

| مشاهده متن کامل بحث + 1229 بازدید | 58 پست

من حوصله قهر ندارم بیشتر خودم سعی میکنم ندارم ادامه دار بشه یکم که اوضاع آروم شد باهاش حرف میزنم و با یه قهوه که براش درست میکنم همه چی تموم میشه البته مگر اینکه شوهرم خیلی مقصر باشه 

الان بگم ما اینقدر کم دعوا میکنیم که یادم نیست همه میریزن سرم 😁😁😁😁

البته بگم فکر نکن ما اختلاف نداریم من خیلی آدم گوشت تلخیم اگه ناراحتم باشم هیچی نمیگم ... همیشه از همه میریزم تو خودم همینم نابودم کرده

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا من واقعا دوست دارن وقتی یه مشکلی هست با حرف زدن حل بشه شوهرم مث بچه ها قهر میکنه حرفم نمیزنه&nb ...

مثه شوهر من

تنها کسی که بهم گفت چی تنته؟ راننده اسنپ بود، که سر چهار راه داشت دنبالم میگشت.

هی غر غر می کنم خالی که شدم تازه قهر میکنم شوهرم هم که کلا آدم بیخیالی هست محلم نمیده تا فردا که میاد باهم حرف بزنه میبینه من محلش نمیدم تعجب میکنه که چی شده مگه منم یه بار دیگه باید براش تعریف کنم چی شده و چرا ناراحتم و در آخر میاد میگه ببخشید منت کشی میکنه و این چرخه همیشه موقع دعوا تکرار میشه در کل شوهر من دعوا نمیکنه کلا من همیشه از دست خونسردی اون دعوا دارم همیشه 

با دین یا بدون دین ،انسان های خوب ،کار های خوب می کنند و انسان های بد ،کار های بد.....اما برای اینکه انسان با ظاهر خوب بتواند کار های بد بکند ...... قطعا به دین نیاز دارد......!

اون ميره بيرون منم ميرم تلگرام يا نيني سايت ميچرخم حالم عوض ميشه يا ميخوابم خلاصه كار خاصي نميكنم هميشه هم زون مقصره ميفهمه مياد از دلم در بياره منم بهش ميگم رفتارت خيلي بد بود و ناراحت شدمو اينا اونم نميگه ببخشيد ها تا حالا اصلا نگفته اين كه ميگم مياد از دلم در بياره مثلا دراز كشيدم مياد بغلم ميكنه يا تو اشپز خونم مياد از پشت بغلم ميكنه پيشونيمو بوس ميكنه و اينا خلاصه اشتباهشم ميگم چرا اينطوري كردي نميگه ببخشيد الانم باهاش قهرم تازه از خواب پاشدم ساعت شيش پاشدم برم پياده روي هي منو علاف كرد براي نون گرفتن و اينا كه ديشب بهش گفتم بخر هي گفت حال ندارم صب ميخواستم برم ساعت شيش و ده دقيقه قرار داشتم هنوز خونه بودم گفت ميخوام برم نون بخرم ميبرمت بعدش كه حاضر شدم گفت بيا صبونمو بزار من برم برگردم اخرشم نرفتم ديگه منم ناراحت شدم گفتم تو اهميت نميدي كه من قرار دارم ولي اگه خودت جايي بخواي بري من رو به موت باشم هم خودت رو به قرارت ميرسوني ولي من نه چون تو صبونه نداري ديشب تنبلي كردي بري نون بخري بايد واستم كاراي تورو روبراه كنم

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋

الان که بچم به دنیااومده رو اونم هیچ تعصبی نداره قبلا همش پاپیچ من میشد که طوری باشم که خانوادش میخوان حالا هرچی خانوادش به بچم بگن براش مهم نیست میگه نمیخوام کسی ناراحت شه میخوام همه بچمو دوست داشته باشن اما من واقعا خسته شدم چرا باید با بی احترامی سر کنم 

هی غر غر می کنم خالی که شدم تازه قهر میکنم شوهرم هم که کلا آدم بیخیالی هست محلم نمیده تا فردا که میا ...

اوف دقيقا شوهرم من ناراحتم مياد به مسخره بازي ميگيره كه ردش كنه نميزاره قشنگ قهر كنم دلم خنك شه

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋
من ۷ سال ازدواج کردم شوهرم تو هر بحثی باخانوادش طرف اونا رو گرفت و منو دعوا کرد  منم قهر کردم ت ...

به نظرم اصلا بحثی که با خانوادش داری رو بهش منتقل نکن. 

خودت مشکلت رو با اونا حل کن. اگرم حرفی زد بگو به تو ارتباطی نداره با تو که مشکلی ندارم مشکلم با اوناست.