2777
2789

مدتی بود خواهرشوهرم هر موقع میخواستم به بچم غذا بدم دخالت میکرد و هی میگفت چقدر بهش میدی چرا میدی بسه چقدر میخوره مگه معدش چقدر جا داره از اینجور فضولیا.. خلاصه دیشب هم دوباره از این حرفا میزد که چون فلان چیز خورده دیگه شام نخوره در حالیه که اصلا غذای کافی نخورده بود طفلی.. .امروز دلمو زدم به دریا و به مادرشوهرم زنگ زدم و شکایتش کردم اولش هی میخواست ماستمالی کنه ولی تا دید منطقیه انتقادم تسلیم شد گفت بهش میگم اما اسمی از شما نمیارم..بنظرتون کاردرستی کردم ؟ اخه خیلی رو مخم بود مدتی ..ودلم برای بچم خیلی می سوخت..  

به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا حوالش نمیکنی به تخمدان چپت؟ هرچی میگه بگه. مهم نباشه برات

اخه عزیزم صد بار همش گفته بود روانیم کرده بود چون دخترخودش بد غذاست زورش میاره انگاری بچم جیزی میخوره تازه بچش هم یاد گرفته تا میبینه بجه من غذا میخوره گریه میکنه و میگه جرا نشسته سر سفره غدا میخوره

به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!  

کارت درسته

زن عشق زايد و تو برايش نام انتخاب می‌كنی، او درد می‌كشد و تو نگران از اينكه بچه دختر نباشد! او بی خوابی می‌کشد و تو خواب حوريان بهشت می‌بينی، او مادر می‌شود و همه جا می‌پرسند نامِ پدر!
اخه عزیزم صد بار همش گفته بود روانیم کرده بود چون دخترخودش بد غذاست زورش میاره انگاری بچم جیزی میخور ...

بازم مهم نباشه.. اگه بخوای ازز الان اینقدر به حرف مردم اهمیت بدی که کلاهت پس معرکست

خوب کردی عزیزم ب همسرت هم بگو اگ باز ب دختر گلت حرفی بزنه ایندفعه جوابشو میدی یا بگو اگ سر شام چیزی گفت همسرت جوابشو بده تا دیگه ازین غلطا نکنه... برا تو ب بچت میگه برا من زورش میاد من اونجا یه لقمه غذا بخورم عوضی پست فطرت

خوب کردی عزیزم ب همسرت هم بگو اگ باز ب دختر گلت حرفی بزنه ایندفعه جوابشو میدی یا بگو اگ سر شام چیزی ...

خدا ازشون نگذره که اینقدر حسود و بد ذات.. دخترش داره یکی میشه لنگه خودش زورگو و حسود 

خدا ازشون نگذره که اینقدر حسود و بد ذات.. دخترش داره یکی میشه لنگه خودش زورگو و حسود 

اره بخدا اونم ازبس تو خونه ب دخترش تشر زده ببین دختر گل شما خوب غذا میخوره هزار ماشاالله اون دخترش هم میبینه دخترتون سر سفره س گریه میکنه ...

ب من خیلی خیلی بی احترامی کرده خواهرشوهرم بخاطر شوهرم تحمل کردم مادرشوهرمم خوبه احترام اونارو گرفتم اما بخاد ب بچم حرفی بزنه اصلا تحمل نمیکنم اینجور پرروتر میشن درحق بچمون بد میکنیم با سکوتمون

اره بخدا اونم ازبس تو خونه ب دخترش تشر زده ببین دختر گل شما خوب غذا میخوره هزار ماشاالله اون دخترش ه ...

بخدا دیشب اینقدر ناراحت شدم که نگو .. گفتم تالا هر کاری با خودم کردن هیچی نگفتم اما بچم خط قرمز منه حق نداره واسش تعیین تکلیف کنه 

بخدا دیشب اینقدر ناراحت شدم که نگو .. گفتم تالا هر کاری با خودم کردن هیچی نگفتم اما بچم خط قرمز منه ...

من اینقد خنگ و ساده بودم ک شوهرم اول نامزدی گفت هیچی ب خواهرم نگو منه خنگ گفتم همسنیم دوس شیم صمیمی شیم همه حرفامو بهش میگفتم نمیدونستم خنجرشو تیز میکنم تا چهره واقعیشو دیدم دیروز همسرم گفت مادرشوهرم کلییییی ژل ضدعفونی کننده داره رفتیم یدونه بگیر بعد خندید گفت اسم خواهرشوهرمو ک جلوش نگو سکته بزنه... فک کن!! یه ژل ضدعفونی کننده چیه ک راضی نیس ب ما بدن!